Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy még mindig kicsit depi vagyok?

Figyelt kérdés

Már egy éve szakítottunk az ex barátnőmmel(elég hosszú kapcsolat volt), de még mindig enyhén depressziós vagyok... Az a vicces az egészben, hogy alapvetően életvidám ember vagyok, és ez azóta is így van, kivéve ha csajozni próbálok, vagy ha épp lefekszem aludni. Ha elkezdek egy csajnak udvarolni, valahogy állandóan az exem jár a fejembe, és elszomorodom, hogy már vége. Ugyan ez van este is... minden este úgy fekszem le, hogy az exemre gondolok, és szomorkodom.

E miatt kicsit nehezen megy az ismerkedés... Nem sok sikerélményem van azóta a nőkkel, és ez sem segít túlzottan :/

Volt már valaki így ? Mi a fenét tudnék ellene tenni ?

2014. szept. 3. 19:15
 1/2 anonim ***** válasza:
sportolj valamit esetleg vagy kezdj bele valamibe amibe lesz sikered
2014. szept. 3. 19:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Kutyaharapást szőrével. Szerezz be egy másik csajt, na az majd elvonja a figyelmed.
2014. szept. 3. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!