Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a nők egyenjogúságáról fiúk/Férfiak?
örültök neki semlegesen hagy esetleg zavar?
egy lány voltam :) (24)
kort is írjatok
régen is szégyen volt megütni egy nőt meg ma is
de alapból egy gyengébbet is elég szégyen..ez nemtől független szerintem
Had homályosítsalak fel tizes, az illem az egyfajta szokásjog és, akik a szokásjogot betartva ítélkeznek, azok a legmaradibb embernek csúfolt valakik. De, ha még ez se elég, te például hányszor engeded előrébb az időseket a pénztárnál? Hányszor mész el Afrikába a Vöröskereszttel? Ezek is illendő dolgok, mennyit csinálsz meg közülük.
A véleményem nem változott, a pofátlan embereket pofán küldöm, legyen nő vagy férfi, egy pár mell nem ment fel senkit az alól, ha úgy beszél velem, mint egy mosogatóronggyal.
Azt gondolom h a feminizmus a mérleg másik serpenyője. Mindegy h melyik serpenyőben van sok, az egyensúly felborul. Én is azt gondolom h rengeteg nő keresi a határt, amit sokszor meg is találnak, és ilyenkor pofozzák fel őket. Ez viszont nem mentség a férfinak. Nem igazán látom a különbséget erőszak és erőszak között. Nem csak az az erőszak mikor a férfi keze beleng. Van érzelmi zsarolás, szóbeli fenyítés, lelki terror. Csak hát nyilván a jog ezzel nem tud mit kezdeni.
De a feministák ugyebár egyenlőségre vágynak .... Mi van azzal az egyenlőségjoggal, h a férfi hódítsa meg a nőt ?? Kukába vele ?? Van a feminizmusnak is olyan szeglete, ami kivételt jelent ?? Azért is vagyok döbbent, amikor azt látom h van egy középső mérce, ami ide-oda billeg és egyik nemnek se jó, azért mki tehetne. De erről hallgassátok meg a Puzsér-Papp-Nyári diskurzust, érdekes dolgokat tapasztaltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!