Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasinak fontos a testepites, az, hogy jo teste legyen, akkor az mit var el a baratnojetol?
szerintem maximum annyi normális elvárása lehet, hogy éljen egészséges életet. könnyebb egy olyan emberrel párkapcsolatban lenni akinek hasonló az érdekeltsége
17L
Akinek fontos, hogy jó teste legyen, az nyilván olyan barátnőt is akar, aki hasonló gondolkodású.
Testépítő pasit nem valószínű, hogy fogsz látni elhízott, 130 kg-os asszonyokkal.
Én ezeket várom el:
-Izmos,formás nőies test
-Nem lehet zsíros
-Eddzen sokat heti minimum 4-szer
-Egészségesen kajáljon,mekibe nem mehet
-Tapados feszes ribis cuccokba járjon,magassarkú,pics@szoknya
-Haja minimum hátközépig érjen és dús szép legyen
-Lehetőleg egészséges barnított bőre legyen(nem nem cigány)
Ha én lemegyek heti 4-szer edzeni plusz kardiózni,40 órás munka és egyetem mellett,plusz nagyon adok magamra,akkor nyilván csak olyan lánnyal ismerkedek aki fitnesz-cicababa.
De ez én vagyok,viszont az esetek 90%-ban ilyen nőkre bukunk mi testépítők.
ma 16:33
sztem te alomvilagban elsz, mar bocsi!
Miért???
Mert hasonlóakat nyújtok én is:
-Jó minőségű ruhákba járok
-Szolárium
-Hajam szépen formára állított,oldalra zselézve
-rám feszülős izom póló és nadrág
Figyelj ha egy pasi ennyire add magára és építi magát,plusz mellé az életét is,akkor ezeket elvárja.
Gondolj bele,ahhoz hogy bekerülj egy elit céghez elvárásokat kell teljesíteni,ami minél magasabb a zseton annál magasabb,meg minél több mindent nyújt a vállalat annál jobban fel kell kösd a nadrágot.Ugyanez a szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!