Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi fut végig a fejetekben amikor egy srác meghív titeket egy szülinapi buliba?
Figyelt kérdés
Elmennétek? Ha nem miért nem?2014. szept. 3. 00:56
1/7 anonim válasza:
Ingerület. Hiányoztál biosz óráról?
2/7 anonim válasza:
Csóró, de bulira bezzeg van pénz...
3/7 A kérdező kommentje:
:))
2014. szept. 3. 01:00
5/7 A kérdező kommentje:
2014. szept. 3. 01:06
6/7 anonim válasza:
Én simán elmennék, persze attól függ kiről van szó. Szóval úgy értem, hogy nem vagyok egy bulizós típus, de ha csak egy laza party lenne, az simán beleférne.
Hogy mi fut végig a fejemben? Kell vinni ajándékot? Ha igen, mit? De hiszen alig ismerem. Sőt nem is ismerem (lehet). Na és miért hí meg? Most csak szívat, vagy komoly? Kb. ez futna elsőre le a fejemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!