Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most kerültem be egy új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most kerültem be egy új osztályba és van egy srác. Tetszem neki, vagy ez mi?

Figyelt kérdés
Első nap folyton nézett, mikor ránéztem mosolygott, suli után írt facen és be is likeolgatta a képeimet, ma meg végig velem volt, beszélgettünk, elvoltunk, és egyre többet mosolyog rám...tetszem neki, vagy csak kedves amiért új vagyok?
2014. szept. 2. 16:38
 1/8 anonim ***** válasza:
igen tetszel neki, szegz lesz ebből
2014. szept. 2. 16:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyértelműbb se lehetne h tetszel neki :)
2014. szept. 2. 16:41
 3/8 SullaFelix89 ***** válasza:
42%
Majd védekezzetek.
2014. szept. 2. 16:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Ne viccelj már, persze hogy tetszel neki ;)

/tavaly jött az osztályunkba egy új fiú és szinte minden percben az egyik lánnyal lógott... aztán egy csomóan fogadásokat kötöttek, hogy vajon mennyi idő kell nekik, hogy összejöjjenek, de végül nem lett belőle semmi viszont nagyon jó barátok lettek :)/

2014. szept. 2. 16:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Tuti hogy tetszel neki.

Engem csak folyamatosan néz egy srác de még nem szólt hozzám.

2014. szept. 2. 16:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Huhh rendben köszi a válaszokat:) kicsit meglep ez így rögtön második nap:D
2014. szept. 2. 16:54
 7/8 anonim ***** válasza:
n tetszel neki, mas tetszik neki.tudom mert az egyik legjobb haverja vagyok, csak mivel kolis vagy veled baratkozik :)
2014. szept. 4. 20:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Ennél jobban csak akkor lehetne egyértelműbb, hogy tetszel neki, ha ráírná egy lapra nagybetűkkel, és kicelluxozná a homlokára......
2014. szept. 5. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!