Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gond ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gond ha egy lány étteremben dolgozik és sokszor kaja szaga van mikor hazaér?

Figyelt kérdés

Nem, nem pacal és nem pizza.

Csak ugye a hagyma, fokhagyma szaka ottmarad a kézen egy ideig kézmosás után is.

2014. szept. 3. 00:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Lassan nekem is ilyen szagom lesz amikor gyakorlat lesz. :D 20/F
2014. szept. 3. 00:10
 12/18 anonim ***** válasza:
Egyébként kesztyűt ezekhez nem lehet használni? Gumikesztyű, a paranoiásoknak steril gumikesztyű.
2014. szept. 3. 00:13
 13/18 anonim ***** válasza:
A fürdés segítene ezen a problémán.
2014. szept. 3. 00:13
 14/18 anonim ***** válasza:

Na jaa,a gyakorlati órákon jártunk éttermekbe dolgozni a suliban,háát,a szép hófehér,illatos ruhám..katasztrófa volt néha..

Főleg a hagymapucolásnál..amikor 1 zsákkal is megkellet,sirtam mint egy hülye..

Nekem nem volt szagom,csak a ruhámat teljesen befogta a "konyha illat"..

Nem lehet mindenhez gumikesztyűt sem használni :D

2014. szept. 3. 00:15
 15/18 anonim ***** válasza:
egyik haverom dolgozott Mekiben, utána tök büdös volt, amúgy nem szokott zavarni a szaga, de tényleg büdös volt mindig XD
2014. szept. 3. 00:26
 16/18 anonim ***** válasza:

Az én páromat nem zavarja a kaja szag. Na jó, néha. Mert éhes lesz tőlem. :D

A melós ruhát este átveszem utcaira. Ha haza érek zuhanyzok.

Ha hagyma szaga zavar inkább, akkor tarts egy fél citromot a kézmosónál és azzal is dörzsöld be a kezed, miután megmostad, aztán öblítsd le.

2014. szept. 3. 01:05
 17/18 anonim ***** válasza:
Én cukrászként kezdtem, vanília illatom volt a buszon. Ezt mondták. Most én is konyhán vagyok, én ugyan nem érzem, de gondolom, hogy tiszta zsír és kajaszag vagyok.
2014. szept. 3. 01:14
 18/18 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudtam a citrom segít.

És ez szerintem nem vészes.

2014. szept. 3. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!