Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted nagy gond lenne ez egy kapcsolatban?
Szoval...nem szeretek ajándėkot kapni...semmit nem szoktam elfogadni senkitöl... mėg a nagyszüleimtöl sem...kivėve a szüleimtöl.
De viszont adni szeretek... joszivü vagyok, egy idegentöl sem sajnálok semmit...
Ės ezen nem tudok változtatni.
Szerinted nagy gond?
17f
Hajnali 2kor is van kedved ilyesmire?
Amugy azt vettem ėszre, hogy sokan nem birnak azėrt,mert joszivü vagyok... söt tulzásba is viszem... ės aki kevėsbė az,ö furálja ezt a dolgot ės bunkozik velem.
Ėn ilyen vagyok... engem igy kell elfogadni...nem szeretek kapni, de adni igen... az utolsot is odaadom, ha arrol van szo.
Hát nem tudom... ha ėn adok valakinek,azt nem magamėrt csinálom... szoval, ha visszautasitja nem fogok megsėrtödni... remėlem ėrted ezt:)
Én is ilyen vagyok, és egyet is értek az egyik előttem hozzászólóval. Ha ilyen csekély dologban, mint az ajándékozás nem tudsz elfogadni semmit, akkor valószínűleg valami egyéb fursztrációról is szó van, amiről esetleg te még nem is tudsz.
Példának okáért, nálam ugyanez volt a kapcsolatom elején, folyamatosan megbántottam a páromat azzal, hogy semmit nem fogadtam el. De nálam ez az egész adok-kapok folyamat megbukott abban, hogy egyáltalán nem szerettem kapni. Szexben se, lassan épült fel a szexuális életünk ezen része, eleinte azt se hagytam, hogy szex közben kielégítsen, az orális kényeztetés csak 1 év után került terítékre, én már első alkalommal is csináltam neki, de én nem hagytam. Egy idő után persze ez nagyon elkezdte frusztrálni, beszélgettünk róla, és valahogy oda lyukadtunk ki, hogy az előző kapcsolataimból származott ez a bizonytalanság. Azóta már nincs ezzel baj, tudom, hogy benne bízhatok, és kiszolgáltathatom magam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!