Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk általában miért fejletlenebbek és olyan véknyak, a lányok viszont általában korán nőiesek és érettebb kinézetűek?
Lényeg, hogy a nők jobban néznek ki a férfiaknál az adott korban. A nőknél is ketyeg a biológiai óra. 30 évesen már a legtöbbje gyereket akar vagy van is neki és megtalálta az igazit.
De a 30 feletti független férfiak már "csak" a maradék akik nem találták meg akit akartak.
#11! Mondd csak, te gondolkozol is, mielőtt leírod a gondolataidat? Nem minden 12-13 éves olyan, mint amit a neten látsz. Képzeld, én most vagyok 15, nem tömtem tele magam fogamzásgátlóval, normális ember vagyok, mégis többnek nézek ki a koromnál, a legtöbben 19-20 évesnek néznek és ez azért van, mert magas vagyok, viszonylag nőiesebb alakom van és ezzel sok más kortársam is így van. A lányok általában (!!!) hamarabb érnek, mint a fiúk. Biológiailag és elméletileg is. Persze van ellenpélda is, ez genetikán és adottságokon múlik. Van mondjuk olyan 27 éves női ismerősöm, akitől még mindig elkérik a személyit, ha mondjuk egy cigit akar venni, mert kb. 16-nak néz ki.
Van olyan srác osztálytársam is, aki már idősebbnek néz ki, komolyabb és olyan is van, akit kb 9-nek néznének az utcán, sőt, sokan nagyot is néznek, mikor mondja, hogy ő 15, mert egyszerűen kisfiús vonásai vannak.
Szóval ez valamilyen szinten genetikán is múlik, másrészt pedig a hormonok kicsit hamarabb elkezdenek dúlni a lányokban.
Mert a lányok korábban érnek, ennyi.
Másrészt sok olyan fiú, férfi van aki mondjuk 16-18 évesen is kinéz vagy 13 nak, de vannak olyan srácok akik lehet hogy először korán érnek, és 13 évesen még alig néznek ki 10 évesnek, de ha hirtelen beindul akkor akár rengeteg évvel leszek idősebbek korukhoz képest.
Egyik haverom már 16 évesen úgy nézett ki mint egy 20 éves. Én 22 évesen úgy nézek ki mint egy 26 éves, és mindenki ezt mondta aki nem igazán ismer még. A barátnőm is fél éve azt hitte hogy 25 éves lehetek, mert ő 26 éves, és amikor mondtam hogy mikor leszek 22 éves akkor döbbent rá hogy nagyon fiatal vagyok még, de a kapcsoltunkon ez már nem változtat semmin, pedig ő nem akart nála ennyi évvel fiatalabb pasit, pedig mégis összejött :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!