Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Nektek volt "ribanckor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nektek volt "ribanckorszakotok"? ha igen h jöttetek ki belőle?

Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 15:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ribanckorszak? Egy időben részegen smároltam egy jó pár haverommal. Ez a folyamat kb 1-2 hónapig tartott, amíg meg nem ismertem a mostani barátomat. Nem tudnám megcsalni, nem is akarom, mert nagyon szeretem.

Most kb annyira vagyok "ribanc", hogy folyton kívánom Őt, és legszívesebben ki sem engedném az ágyamból:D De szerintem ez bocsánatos bűn^^

2010. jan. 17. 18:10
 12/16 anonim ***** válasza:
18:10 - 13 évesen? Háááát...
2010. jan. 17. 18:11
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

ÉS PASIK? nEKTEK MILYEN VOLT A "RIBANCKORSZAKOTOK"?

MÁR MEGKOMOLYODTATOK, VAGY TOVÁBBRA IS ÓCSKA RIBANC FAXOK VAGYTOK?

2010. jan. 17. 18:57
 14/16 anonim ***** válasza:

A 15:56oshoz hasonló vagyok. 14-5 évesen elkezdtem pasizni, majd bulizni, a bulizásból nem mondom, hogy elegem lett, hiszen még előttem állnak az egyetemi évek, de szeretnék megállapodni egy jó időre. Hiányzik, hogy vki szeressen és mindig ottlegyen mellettem.

Régen volt több rövidebb korszakom, amikor minden buliban smároltam 3-4-5 sráccal, meg is kaptam ezért a magamét, viszont ezek a korszakok mindig vmilyen nagy csalódás után voltak, amikor úgy éreztem így "elégtételt" nyerhetek. :( Volt, amelyiket megbántam, volt amelyiket nem.

18/L

2010. jan. 17. 22:00
 15/16 A kérdező kommentje:
utolsó kb énis igy vagyok...:):( köszi h irtál;)
2010. máj. 16. 17:47
 16/16 anonim ***** válasza:
nekem is volt aztán ugy jöttem ki belőle h nagyon szerelmes lettem egy srácba ( mellesleg mostmár több mint 1 éve együtt vagyunk)
2010. júl. 29. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!