Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Nektek volt "ribanckor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nektek volt "ribanckorszakotok"? ha igen h jöttetek ki belőle?

Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 15:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
49%
elkaptak a zsaruk
2010. jan. 17. 15:41
 2/16 anonim ***** válasza:
35%

ribanckorszak?vagy az vagy, vagy nem.ennyi

milyen az erkölcsöd mennyit enged.meg kutyábol nem lessz szalonna.

2010. jan. 17. 15:42
 3/16 anonim ***** válasza:
87%

Nem igazán...16 évesen volt olyan,hogy egy estére összejöttem fiúkkal..de csak csók volt, esetleg tapizás,egyikkel sem volt szex. Mellesleg ismertem őket, nem idegenek voltak. Hogy jöttem ki? Egyszerűen kinőttem. Kinőttem a bulizást,a piálást, és rájöttem,hogy semmi értelme nincs a dolognak. Hiányzott egy tartós kapcsolat, vágytam hogy szeressenek. Komolyabb dolgok érdekeltek, nem a felszínes élvezetek. Ráadásul sokat meg is bántam közülük. Ezt nem akarják a mai kiscsajok elhinni,hogy meg fogják bánni. Előbb vagy utóbb. De mindenki a saját hibáiból tanul,majd felnőnek. Az a szerencse,hogy annyi eszem volt,hogy senkivel nem feküdtem le, megvártam az igazit. Így nincs mit takargatnom.

21/L

2010. jan. 17. 15:46
 4/16 anonim ***** válasza:
87%

nem igy van

volt olyan korszakom...

18 évesen érettségi bankett után akkor párom kibodott,null értelmes magyarázat...nem hisztiztem,nem könyörögtem magam vissza...

elmentünk 2 nap mulva nyaralni haverokkal,minden nap pia,és minden nap más pasi...utána még vagy évig 2havonta uj pasi,egyiket se szerettem igazán...

aztán belebotlottam práomba,és beleszerettem...ennek 3 éve,imádjuk egymást...

22/L

2010. jan. 17. 15:47
 5/16 A kérdező kommentje:

hát tényleg nincs sok normális...

köszi:) hát én is vhogy igy vagyok csak én most vagyok 16. nem akarok több "kalandot" tényleg nincs értelme.

2010. jan. 17. 15:50
 6/16 anonim ***** válasza:
Nekem is volt. Kb 14-15 éves koromtól 17 éves koromig. Egyszerűen felnőttem. Nem bántam meg semmit amit akkor csináltam.
2010. jan. 17. 15:56
 7/16 anonim ***** válasza:
24%

Én még most is az vagyok. A Rákóczin megtaláltok.

14L

2010. jan. 17. 16:11
 8/16 anonim ***** válasza:
11%
Megyek a traktorommal, aztán majd ráncigálhatod a répámat (a répaföldön).
2010. jan. 17. 16:12
 9/16 anonim ***** válasza:
81%
Ez ugyanúgy hozzátartozik a legtöbb kamasz életéhez,mint bármi más,csak van,aki finoman és mértékkel csinálja,és van,aki túlzásokba esik.Ez mind a csajoknál,mind pedig a fiúknál előfordul,srácoknál ez az úgynevezett csajozós korszak.Én 18-19 éves korom tájékán nőttem ki a pasizós korszakból.Persze ezt nem úgy kell érteni,hogy boldog-boldogtalannal összefeküdtem,meg ilyenek,egyáltalán nem.csak akkor még a bulik,a haverok,a pasik voltak előtérben.
2010. jan. 17. 16:17
 10/16 anonim ***** válasza:
69%
Nekem ribanckorszakom nem volt,viszont 16-18 ig csak 1-2 honapos kapcsolataim voltak. Még szex sem volt általában,egykét kivételtől eltekintve.Ugyvoltam vele,hogy jovolt valaki akivel eljárkálhattam,elmentünk moziba,stb joléreztük magukat.utána ezt meguntam és komolyat akartam, lett is. Volt oylan is hogy buliba csokoloztam fiuval,de azt egy kezemen megtudom számolni hányszor.Szerintem amig valaki nem fekszik össze füvel fával,annak igaza van abban hogy ez hozzá tartozik a kamaszkorhoz.Tapasztalat,tanulópénz.
2010. jan. 17. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!