Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dancsó Petinek tényleg csak azért van kockahasa, mert sovány?
Figyelt kérdés
sok helyen írják (ugye, hogy a kockahas a sovány fiúkon olyan, mint a nagy mell - nem számít), de azért szerintem egyáltalán nem rossz az, meg láttam én már sovány fiút 1 db kocka nélkül, úgyhogy ha minden fiú így nézne ki én nagyon boldog lennék :D
( https://www.youtube.com/watch?v=2cDt7TfvCec 2:12)
2014. szept. 1. 22:43
1/11 anonim válasza:
Ezt Dancsó Péter biztos nem engedte meg!!
2/11 anonim válasza:
Igen, köze van hozzá, mivel nincs zsírréteg, ami letakarná az izmot, de gondolom szokott valamennyit edzeni is.
4/11 A kérdező kommentje:
*nagy mell kövér lányokon, természetesen :D
2014. szept. 1. 22:48
5/11 anonim válasza:
Ti ostoba buta emberek mindenki izmos,csak az emberek 90 %-nak nem látszik mert normális zsír réteg feid a testét.
Az az 5 zsírarány nagyon egészségtelen!
6/11 anonim válasza:
Az angol tudósok megállapították, hogy a nyers krémtől kockahasunk lesz. Ezt nem tudtad?????? Te kultúrbarbááááááár!!!!!!!!4!!4!4!!!!!!!!444!4!!!!!
7/11 A kérdező kommentje:
töltött káposzta
hát rendben, nekem így is tetszik :D
2014. szept. 1. 22:51
9/11 anonim válasza:
Valaki azt mondja meg, hogy amikor "égő dolgokat dobálnak fekete lyukakaba" bevágás van, az eredeti videót hol találom meg? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!