Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nős férfi azt mondja, hogy otthon nincs szex, mennyi az esélye, hogy ez igaz is?
Láthatóan szenved, hétről hétre rosszabb a hangulata.
A környezete is utalgatott már olyasmire, hogy nem értik, hogy emberek miért maradnak még évekig egy működésképtelen házasságban.
melyik pasi dicsekedne ??? nem dicsekvés hanem panaszkodás volt a részéről
és igen sok olyan kapcsolt van ahol pl a gyerek miatt van együtt a pár egyébként meg nem
nekik kell a szerető !
Szerintem nagy az esélye, hogy így is van.
2+ gyerek után szerintem ez sajnos sokszor előfordul.
Nálunk is. Bár én nem mondom... Mármint hogy élőben nem beszélek róla.
9 A pasik szretik magukat sajnáltatni, mert a nőben ezzel az előadással megindítják a pátyolgató érzelmeket. abban a pillanatban ha észreveszik, hogy az áldozatt harapott rá, akkor még szinezik is a történetet. Szegény áldozatuink, meg omlik a pasi karjába, hogy majd ő megfogja szeretgetni, szegény elhanyagolt egyedet:D
A pasik is tudnak ám rafkósak lenni:D
Ha láthatóan befordult, akkor akár igazat is mondhat...
De az is tény, hogy sok férfi szeret ezzel csajozni...
Vagy igaz, vagy nem.
Elég sok szerető szembesült már azzal, hogy a pasija "nincs már szex" típusú házasságában azért rejtélyes módon megfogant egy második vagy egy harmadik gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!