Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szinte semmit se takaró bikininek mi az értelme?
Belinketlem három képet. Elismerem, hogy nagyon szexisen állnak a nőkön, de mire jók ezek?
Normál strandra nem igen lehet bennük kimenni, de nudistára se, mert oda meg egyáltalán nem kell ruha. Esetleg otthon lehet felvenni, de ugyancsak minek, mert nem takar, viszont ugyan úgy csíkok maradnának utána, mint egy normál fürdőruhával.
Ez talán valami szexparti jelmez? Nagyon felakadtam most ezen a dolgon, segítsetek! :)
20L
Semmi. Én azt szeretem, ha egy lány pont annyit mutat magából, hogy a többit elképzeljem :D:D
21F
Nem venném le a strandon a melltartómat vagy a bugyimat, annak ellenére hogy szerencsére nincs baj az alakommal vagy a cicimmel.
Viszont az első képen levő fürdőruhával semmi problémám sincs. Nem szeretem a sablonruhákat, amiből egy strandon vagy utcán kb 10 ugyanolyan jön velem szembe. Így általában én is 'extra', mások elmondása alapján szexi, kihívó ruhákba járok :)23L
Azért az első képen se egy átlagos bikini van, főleg ott alul...
Egyébként ahhoz képest, hogy "3-4 madzag" az egész, nagyon drágák ezek a ruhák.
Arra jó, hogy szexis legyen benne.
Vannak olyan kis szexi tiszta csipke fehérneműk ami éppen, hogy takar, és azt azért veszed fel, hogy a pasid már attól begerjedjen, hogy rád néz.
Na ezek pont ilyenek. Csak fürdőruha változatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!