Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te elmondanád neki?
Van két közeli ismerősöm akik most jelentették be, hogy házasodni készülnek, csak az a gond hogy a férfi a lakás miatt csak kihasználja és két másik nővel csalja rendszeresen(a férfivel anyám egy munkahelyen dolgozik és ott a két kolléganőjével csalja a párját)
Amúgy elég lebukós a dolog, biztos, hogy ki fog derülni, de nagyon gondolkozom, hogy meg kéne mondani a nőnek mert ha esküvő után derül ki akkor sokkal kacifántosabb az elválás. Nem tudom, hogy beleavatkozzak-e vagy sem...
én csak jót akarnék neki, de hát ugye a rossz hír hozóját senki sem szereti, nem tudom hogy reagálna rá meg, hogy egyáltalán hinne-e nekem mert annyira közeli kapcsolatban nem vagyok vele.
Ti mit tennétek ilyenkor???
de ha bosszúból lefekszik nős férfiakkal is akkor ha vala lefekszenek azok a férfiak akkor mással is megtehetnék bármikor, nem?
És amúgy igaz, hogy nem tudom, hogy a nő is csalja-e a férfit vagy nem, és annyira jóban sem vagyunk hogy beleavatkozzak. Csak nem tudok úgy beszélgetni vele/velük hogy ne az járna a fejembe, hogy "mindjárt elmondom"
Meg ha meghívnak az esküvőre ti nem éreznétek kellemetlenül magatokat ezzel a "titokkal" ??
De, kellemetlenül éreznénk. Viszont nyugodj bele, nagyon
sok ilyen kapcsolat van (és házasság is).
Csak lazán! Teázás közben benyögöd. Te Kata, tudod, hogy anyum ott dolgozik ahol a pasid és az a szemét köcsög bűntudatom azt szajkózza, hogy mondjam már el, hogy a munkahelyén 3 napra visszamenőleg minimum két csaj tudná milliméter pontossággal megsaccolni a jövendőbeli ex vőlegényed farok méretét?
Ha nem esik le egyből mond meg neki érthetőbben:
Csajszi a Béla csak a munkahelyén 2 szeretőt tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!