Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már szerelmes? Elmondanád nekem milyen egy igazi beteljesült szerelem?
Jelenleg is az vagyok.
Elmentünk az első megbeszélt randira, és a 12 óra alatt amit együtt töltöttünk, egymásba szerettünk.
Aztán megint találkoztunk, szerelmet vallott, majd én is neki.
És megint találkoztunk, amikor is megtapasztaltuk milyen egymással a testi szerelem.
Eltelt egy hónap. Megkérte a kezemet. Igent mondtam.
Rengeteg időt töltöttünk együtt, egyre jobban és jobban megismertük egymást. Lassan már egyszerre is kimondtuk egymásnak az érzéseinket. Kitaláltuk a másik gondolatát, befejeztük egymás mondatait.
Eltelt 1 év. Összeköltöztünk.
majd fél évvel később szűk család, és pár barát előtt örök hűséget fogadtunk egymásnak.
Még csak 2 éve vagyunk házasok, de alig várom a következő 98 évet ami remélhetőleg még hátravan a közös életünkből, amit együtt akarunk eltölteni:)
Mindenkinek azt kívánom, hogy úgy találja meg a lelki társát, az igazi szerelmet , ahogy én megtaláltam. Mert semmi a világon nem tesz boldogabbá, mint a tudat, hogy vele élhetem le az életemet.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!