Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti beletudtok szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti beletudtok szeretni egy szegény és átlagos külsejű srácba? És miért nem?

Figyelt kérdés
2014. aug. 31. 22:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem érdekel ha szegény vagy átlagos a külseje de a kishitűség határtalanul idegesít. Ha valaki nem hiszi el magáról hogy meg tudja valósítani az álmait (legyen az egyetem, munka, vagy csinos barátnő)vagy kapásból azt hiszi nincs esélye nálam ezért vagy azért az egy gyenge ostoba ember. És ez engem határtalanul taszít.
2014. szept. 1. 10:15
 22/25 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj, de a szegény főleg Magyarországon azt jelenti, hogy nincs vagy alig van pénze fűtésre télen. Kajára éppen futja de abból se a jobb minőségűre, amit meg kell fizetni. És a vízzel is úgy kell spórolni, hogy egy kád vízben az egész család megfürdik aztán ezt használják wc öblítésre. Ha nem ez a kategória vagy, akkor nem vagy szegény.

Mert ha ezt nézzük én szegényebb vagyok nálad, mert jogsira se futja, nem hogy bármilyen kocsira... Szóval simán kifogtad a pénzéhes cafkákat. Ha egy lány arról érdeklődik milyen kocsid van az már régen rossz.

2014. szept. 1. 10:46
 23/25 anonim ***** válasza:
22-es köszi szépen, nem tudtam, hogy pénzéhes cafka vagyok ha megkérdezem a pasinak milyen kocsija van. Félreértés ne essék az eddigi pasijaim többségének nem is volt kocsija, nekem meg van saját, fenntartom furikázom magam vagy a pasim ide-oda nem a lénygeg hogy milyen az anyagi színvonal, csak szeretem a kocsikat és érdekel kinek milyen van azonos motorból mit hoznak ki tömeg teljesítmény arány stb. Viszont már kezdem unni, hogy a pasik mindenhol rémeket látnak és egy ilyen tök alap kérdésre elkönyvelnek pénzéhes nőszemélynek. (21-es válaszoló voltam)
2014. szept. 1. 12:20
 24/25 anonim ***** válasza:

22-es vagyok, az megint más ha azért kérdezed, mert érdekel maga a kocsi, és nem azért, mert felméred, hogy mennyi pénze van. Engem a műszaki cikkek érdekelnek, így volt már, hogy első randin arról dumáltunk kinek milyen tulajdonságokkal bíró gépe van és ott irigykedtem, hogy neki i7es procija van, ami akkoriban nagy szó volt és mélyen a zsebbe kellett nyúlni érte. Szóval ebből én kb annyi infót kaptam mintha azt mondta volna mercije van... :D

De ha csak annyit kérdez egy lány, hogy milyen kocsija van, és csak a márka érdekli majd húzza a száját, sőt, faképnél hagyja, mert nem tetszik a válasz, abban szerintem meggyezhetünk, hogy az ilyen bizony pénzéhes cafka.

2014. szept. 1. 12:38
 25/25 anonim ***** válasza:

Hajaj ne emlegesd a procit, az a következő projekt a gépbe (merevlemezt most cseréltem).

Azt amúgy sose értettem, hogy valaki egy autót pusztán a márkája alapján jónak vagy rossznak ítél, Opelből is van vadállat megjelenésű és Merciből is van gagyi. Na mindegy, nyilván amit mondtál eset az nem szerencsés, csak én rettenetesen unom, hogy mindig ilyen paranoid pasikba futok bele, értem én hogy rossz tapasztalat de basszus ne engem büntessen más hibájáért.

2014. szept. 1. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!