Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti beletudtok szeretni egy szegény és átlagos külsejű srácba? És miért nem?
Figyelt kérdés
2014. aug. 31. 22:04
11/25 anonim válasza:
10. vagyok és 8.-at akartam írni, csak vki törölt.
12/25 anonim válasza:
Én megértem a srácot!A mai libák csak a pénzes pasikra hajtanak!Miért provokatív a kérdés???
13/25 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem mert mindig jól elbeszélgetek a lányokkal , rendesen látom rajtuk hogy élvezik a társaságomat , de mikor megtudják hogy ladám van elmegy a jó kedvük és mosolyuk is az arcukra fagy.
2014. aug. 31. 22:18
14/25 anonim válasza:
Ladád van, tudod miből tankolni, és szegény vagy? Egyáltalán nem, azt hittem konkrétan a fűtést alig tudod fizetni. Aki lenéz mert Ladád van, az kva. A Lada amúgy is menő! :)
15/25 anonim válasza:
Én sem gondoltam volna, hogy az autód a probléma forrása...ez esetben igazán felszínes lányokkal hozott össze a sors eddig. De ne legyél előítéletes sem a nőkkel ezért, egyszer úgyis találsz valakit :)
16/25 anonim válasza:
Azért nem jönnék össze veled kérdező, mert túl sokszor utasítottak vissza, és emiatt nőgyűlölő lettél.
17/25 anonim válasza:
Utolsó,te hülye vagy,már megbocsáss!A kérdezőről süt,hogy egy szerény srác,honnan vetted hogy nőgyűlölő lenne???
18/25 A kérdező kommentje:
hát igen, nem gyűlölöm, hanem csak egyszerűen nem értem őket
2014. aug. 31. 23:13
19/25 anonim válasza:
Ezért nőgyűlölő:
Senki nem tud belém szeretni, mert szegény vagyok = a nők pénzleső k***@k.
Kevesebb utálatot kérdező, mert ez taszító.
És: Nekem konkrétan olyan barátom is volt, aki nálam lakott, mert kitették a koliból, és csórikámnak még albérletre sem volt pénze. Akkor?
20/25 anonim válasza:
Mit is csodálkozol, kérdező? Itt már leírták, hogy provokatív a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!