Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te mit szólnál, ha a buszon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit szólnál, ha a buszon egy srác (aki jól is nézne ki), hátra akarna menni, és te pont az útjában állnál, megérintené a vállad (vagy olyan lágyan masszírozna rajta kettőt :D), és azt mondaná, hogy "elengedsz, drága? "? :D

Figyelt kérdés
2014. aug. 31. 01:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A szokásos unot fejemmel rá néznék és azt mondanám neki: Persze, édesem
2014. aug. 31. 01:23
 12/20 A kérdező kommentje:
Ez amúgy egy igaz történet. :D
2014. aug. 31. 01:25
 13/20 anonim ***** válasza:
80%
Attól függ, hogy épp milyen hangulatom van! 22/L
2014. aug. 31. 01:31
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg zenét hallgatnék, így egy k szót sem hallanék abból, amit mond, de érzékelném, hogy ki akar kerülni és odébb állnék :D
2014. aug. 31. 01:33
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanék semmit, mert én is mindig zenét hallgatok, de odébb állnék persze és átfutna az agyamon az a gondolat, hogy elég közvetlen pasi lehet az életben.
2014. aug. 31. 01:39
 16/20 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem mondod el, hogy mi lett a vége?
2014. aug. 31. 01:41
 17/20 A kérdező kommentje:

Utolsó éves voltam középiskolában, a lány pedig kilencedikes, de nem ugyanabba a suliba jártunk, csak ugyanazzal a busszal jártunk reggelente, meg olykor délután is. Elég sokszor összeakadt a tekintetünk, volt egy olyan érzésem, hogy bejövök neki (és mint ez később kiderült, így is volt), de nekem akkoriban más tetszett, pedig ő sem volt csúnya.

Szóval felszálltam a buszra, elég sokan voltak rajta, egy haverom intett nekem, hogy foglalt helyet, én elkezdtem beindulni, odaértem a csajhoz, kissé el volt bambulva, és "odasúgtam" a fülébe ezt a dumát, két gyors vállmasszírozással megspékelve. :D Nem szólt semmit, csak mosolygott és beljebb húzódott.

2014. aug. 31. 01:54
 18/20 anonim ***** válasza:
85%

azért mert ez egy kedves gesztus, egy közvetlen embertől. Ennyi. Ebbe még nem fog bele képzelni normális ember semmit. Ez nem flört.

De szebbé tetted a napját.

2014. aug. 31. 01:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem szólnék semmit,mert általában leblokkolok ha egy számomra jó pasi velem akar/na kommunikálni...mosolyognék és félreállnék, de valszeg nekem is szebbé tenné a napom!:D
2014. aug. 31. 09:46
 20/20 anonim ***** válasza:

Azt válaszolnám igen.

Közben meg azon járna az agyam, hogy mi francért kell tapogatni.

2014. aug. 31. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!