Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit szólnál, ha a buszon egy srác (aki jól is nézne ki), hátra akarna menni, és te pont az útjában állnál, megérintené a vállad (vagy olyan lágyan masszírozna rajta kettőt :D), és azt mondaná, hogy "elengedsz, drága? "? :D
Utolsó éves voltam középiskolában, a lány pedig kilencedikes, de nem ugyanabba a suliba jártunk, csak ugyanazzal a busszal jártunk reggelente, meg olykor délután is. Elég sokszor összeakadt a tekintetünk, volt egy olyan érzésem, hogy bejövök neki (és mint ez később kiderült, így is volt), de nekem akkoriban más tetszett, pedig ő sem volt csúnya.
Szóval felszálltam a buszra, elég sokan voltak rajta, egy haverom intett nekem, hogy foglalt helyet, én elkezdtem beindulni, odaértem a csajhoz, kissé el volt bambulva, és "odasúgtam" a fülébe ezt a dumát, két gyors vállmasszírozással megspékelve. :D Nem szólt semmit, csak mosolygott és beljebb húzódott.
azért mert ez egy kedves gesztus, egy közvetlen embertől. Ennyi. Ebbe még nem fog bele képzelni normális ember semmit. Ez nem flört.
De szebbé tetted a napját.
Azt válaszolnám igen.
Közben meg azon járna az agyam, hogy mi francért kell tapogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!