Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem drága kicsit?

Figyelt kérdés

Most lényegtelen, hogy miért és milyen okból, de elég gyakori, hogy megesik, hogy prostival szexelek. Általában egy alkalomért 10-20 ezer forint körül szoktam fizetni egy éjszakára. Egy haverommal kitaláltuk, hogy milyen jó lenne, ha hármasban próbálnánk meg, tehát ő is beszállna. Ezért viszont 50 ezret kérne a prosti. Akárhogy számolgattam, ez az ár nem reális, a plafont súrolja, akkor is, ha kétfelé osztjuk! Szerintetek ez reális???

23/F

2014. aug. 7. 21:13
 1/5 KnightBalazs ***** válasza:
Élvezlek a barátoddal. Együtt jóban-rosszban.
2014. aug. 7. 21:15
 2/5 A kérdező kommentje:
:D
2014. aug. 7. 21:15
 3/5 anonim válasza:
Attól függ milyen prosti.
2014. aug. 7. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Még azt mondja "megesik", hogy prostival szexszel. :D
2014. aug. 7. 21:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát, én eleve nem értem, miért vannak prostik. Miért fizet valaki olyanért, amit ingyen is kaphat korlátlanul...

De ha már vagy olyan hü akarom mondani okos, hogy perkálsz, és van egy ilyen perverziód, akkor fizess is rendesen érte.

2014. aug. 7. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!