Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy nő párkeresésnél kifut az időből? Mikor?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, hogy pl. már túl idős, a normális (férjnek való) pasik már elkeltek, stb. Van ilyen?2014. aug. 30. 20:57
1/7 WheneverYouWant válasza:
Szerintem nincs.. lehet hogy egy idő után nehezebb... de minden korban lehet normális pasit találni...
3/7 viktorvarga válasza:
mindig tudnak fogni maguknak ha akarnak.nincs ilyen.azvan h az igények meg az elvárások nagyok és azért nem találnak...
4/7 anonim válasza:
Ez csak fejben dől el, elvileg sosem futsz ki az időből, bár nekem is vannak ilyen korszakaim, amikor feladom, pedig még alig pár évvel múltam 30. De egy biztos, hogy minél idősebb vagy, annál nehezebb normális párt találni, mert a legnormálisabb többsége már korábban párra talált.
5/7 anonim válasza:
50 felett már nem nagyon tud ugrálni.
7/7 anonim válasza:
szerintem nincs. láttam már egy pár idősebb (50+) korban kötött házasságot. akármikor egymásra lehet találni. de persze egy idő után nehezebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!