Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek a barátom szüleinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a barátom szüleinek ilyen esetben? (gyorsan kellene)

Figyelt kérdés

Sziasztok! :) Bocsánat a sürgetésért, csak nyakamon van a találkozó és izgulok!

Szóval a helyzet a következő:

Megyek külföldre tanulni egy hónapra, és vagy egy barátomnál fogok lakni, vagy kollégiumba még nem dőlt el hogy melyik.

Viszont ha kollégiumban, akkor is meglátogatom a barátom. Kérdésem a következő: nem vagyunk egy pár, csak barátok vagyunk (bár jobban kedveljük egymást, csak hát a távolság...) és ha csak meglátogatom, de nem maradok ott végig max. egy napot, mit illene vinnem a szüleinek?

Több barátomat megkérdeztem már, és azt mondták, mivel lány vagyok, és nem is vagyok a barátnője, így nem kell semmit. Na meg a szülei nem is ismernek.

De szerintem csak azért mert lány vagyok még lehetek udvarias és illedelmes, az meg hogy nem vagyok a barátnője és nem ismernek szerintem nem oszt nem szoroz. Végül is oké, hogy a sráchoz megyek de mégiscsak vendégül látnak valamilyen szinten. Szóval arra gondoltam, hogy egy bor innen itthonról az apukának, anyukának meg valami különleges csoki vagy esetleg virág...?! Illetve tudom, hogy van egy nővére is, neki is esetleg csoki.

Mit gondoltok? Kéne, nem kéne? Vagy így fura, ha így viszek, hogy nem is vagyok a barátnője meg csak egy délutánra megyek mondjuk? Valami más ötlet, javaslat esetleg?

Köszönöm a válaszokat :)

2014. aug. 29. 21:15
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
és előző válaszoló: a Tokaji is remekül hangzik :-)
2014. aug. 29. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!