Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire alacsony lennék 172cm-el?
Figyelt kérdés
Ma jártam az egyetemen, és szaktársaim közül szinte mindenki magasabb volt nálam, de nem is pár centivel, úgy 180 min. magasak voltak... Mennyi az átlag magasság MO-n? Ennyire kicsi lennék? (Mondjuk annak is látom magam...) Nőni meg gondolom már nem fogok. 18/f2014. aug. 29. 20:00
11/18 anonim válasza:
Szerintem nem gaz
Es mar hogy a francba lenne a noi atlagmagassag 175 cm? Inkabb 165
12/18 anonim válasza:
A gyakorin az átlag magasság 3 méter, de sokan 5 méter magasak itt minimum... Egy csomó ember a 150 centit is alig éri el, nem tudom hol él ez a sok óriás... valahogy az utcán sose tűnik úgy, hogy ennyire magasak lennének az emberek, mint a gyakorin, bár a gyakorisok nem járnak az utcán :P
13/18 anonim válasza:
Tenyleg.
En mar 16 evesen 193 centi voltam, de most 38 evesen a mai fiatalokra en is gyakran felfele pislogok.
14/18 anonim válasza:
#10 vagyok. Nem viccként írtam, amit írtam. 172cm-el a nők 95%-nál gyakorlatilag nincs esélyed. A maradék 5% meg talán ad esélyt, egy idő után megunja a banánt, hogy nem tud magassarkút felvenni miattad és jön a magas férfi mint új partner jobb esetben.
15/18 anonim válasza:
Én 170 cm vagyok, és tapasztalatból tudom, hogy alacsony férfinek semmi esélye sincs lányoknál. 27 évesen még sosem volt még csak randim sem, ellenben számtalan visszautasításon vagyok túl.
16/18 anonim válasza:
szerintem igen, alacsony vagy (de kérlek, ne vedd sértésnek :) )
lány létemre én 170 vagyok - átlagos - mindig magassarkút hordok, így annyira nem jó
de ne izgulj, annyira nem vészes :)
17/18 anonim válasza:
Látod Kérdező. 172cm-es testméreted miatt egyik sem kezdene kapcsolatot veled.. Remélem elég meggyőzőek a tények.
18/18 anonim válasza:
172 cm szerintem nem alacsony. Oké, magas egyáltalán nem vagy, de szerintem még senki nem bámult meg az utcán, hogy ő egy törpe. Én úgy tudtam a női átlagmagasság 165, a férfi 175 cm. De, ha ez megnyugtat engem már túlnőttél 15 cm-rel :))
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!