Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas vagy Alacsony fiúk?
Figyelt kérdés
ideálod cm-ben?
kort és magassagot irjatok.
2014. aug. 12. 16:57
1/8 anonim válasza:
156/33/nő
156/46/férfi a párom és jó is így...
2/8 anonim válasza:
nem vagyok egy magas lány 160 cm, de szeretem a magas srácokat de a nagyon magas már lehet zavarna, 180 cm még jó :)
4/8 Rékcsi válasza:
Szeretem a magas pasikat, de a jelenlegi párom csak egy kicsit magasabb nálam, és imádom, fura lenne, ha magasabb lenne :)
5/8 A kérdező kommentje:
en pl 196cm vagyok.
gondoljatok h ez zavaro?
2014. aug. 12. 17:15
6/8 anonim válasza:
csak ha 88-kilós vagy és szomorú :DDD
:DD
7/8 anonim válasza:
174 cm vagyok, szeretem ha egy férfi minimum 190 cm magas, felső határ nincs :D
27/N
8/8 anonim válasza:
ideál nincs,viszont van a számomra optimális magasság: 170-180
15/l (154 cm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!