Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miutan dobtak titeket ti is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miutan dobtak titeket ti is ugy ereztetek hogy semmi ertelme elni, es soha nem tudnatok mast szeretni?

Figyelt kérdés
2014. aug. 29. 15:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Igen, én is pontosan úgy éreztem magam, ráadásul meg egy suliba jártunk, így nézhettem a képét egész nap. Plusz mindig olyan üzenetekkel bombázott hogy nagyon szeret.. na mondom te sem vagy100as, akkor miért szakítottál??

Idővel enyhülni fog, ne aggódj :)Járj el bulizni, a barátokkal szórakozni, és észre sem veszed már el is felejtetted :)

2014. aug. 29. 16:02
 12/17 A kérdező kommentje:
10. Szerintem kicsit sem ismersz.. soha nem tennek semmit az ellen akit szeretek.. nem minden lány rossz.. es ribnc..
2014. aug. 29. 16:03
 13/17 anonim ***** válasza:
Eleve a szó, hogy "dobtak" egy negatív szemléletmódot tükröz. Természetes dolog, hogy az emberek párt keresnek maguknak. Ugyanígy az is természetes, hogy néha kiderül, hogy nem a megfelelő emberrel jöttünk össze. Ennek a "kiderülnek" a módja pedig tökmindegy. Bármelyik fél akármikor azt mondhatja, hogy ja, hát ez nem jó így, lépjünk tovább. Vagy akár ha megcsalásról is van szó akkor is csak annyi történt, hogy kiderült az, hogy problémátok volt, túl korai valamelyik félnek a dolog például. Vagy még számtalan más probléma is lehet. Ez nem jelenti azt, hogy kevesebbet érsz mint előtte, vagy ne lehetne sikeres és boldog életed. Azt viszont jelenti, hogy ideje új irányt venni!
2014. aug. 29. 16:10
 14/17 A kérdező kommentje:
Ertem de akkoris elintezhette volna masfelekeppen ezt.. felvih elhiv vagy akármi.. 3napja nem tudom mit csinál es en meg szeretem:)
2014. aug. 29. 16:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen, intézhette volna elegánsabban is. De ez se változtatna a lényegen. Pár hónap múlva el se fogod tudni képzelni mit szerettél egy ilyen idiótán.
2014. aug. 29. 16:16
 16/17 A kérdező kommentje:
Hat remelem..:/ Koszi
2014. aug. 29. 16:18
 17/17 PearlDiver ***** válasza:

Eddig egy nehéz szakításom volt, akkor 2 hónapig nem tudtam még elengedni.

De neked azt javaslom hogy szeress ki belőle - idézd fel a rossz tulajdonságait, a hülyeségeket, amikét művelt, amikor figyelmetlen volt veled stb. Ha ehhez hozzáveszed, hogy a szakítás módja azt jelzi, a kapcsolat vége fele már biztosan hazudott is és megjátszotta magát, elég sok lesz a rovásán és könnyebb lesz elszakadni.

Persze ez nem megy gyorsan, de ne ijedj meg ha sokáig tart. Ettől vagyunk emberek, hogy mélyen átéljük a komoly érzelmeket.

24F

2014. aug. 29. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!