Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miutan dobtak titeket ti is ugy ereztetek hogy semmi ertelme elni, es soha nem tudnatok mast szeretni?
Igen, én is pontosan úgy éreztem magam, ráadásul meg egy suliba jártunk, így nézhettem a képét egész nap. Plusz mindig olyan üzenetekkel bombázott hogy nagyon szeret.. na mondom te sem vagy100as, akkor miért szakítottál??
Idővel enyhülni fog, ne aggódj :)Járj el bulizni, a barátokkal szórakozni, és észre sem veszed már el is felejtetted :)
Eddig egy nehéz szakításom volt, akkor 2 hónapig nem tudtam még elengedni.
De neked azt javaslom hogy szeress ki belőle - idézd fel a rossz tulajdonságait, a hülyeségeket, amikét művelt, amikor figyelmetlen volt veled stb. Ha ehhez hozzáveszed, hogy a szakítás módja azt jelzi, a kapcsolat vége fele már biztosan hazudott is és megjátszotta magát, elég sok lesz a rovásán és könnyebb lesz elszakadni.
Persze ez nem megy gyorsan, de ne ijedj meg ha sokáig tart. Ettől vagyunk emberek, hogy mélyen átéljük a komoly érzelmeket.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!