Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt hogy szoktátok csinálni?
Ti hogy engeditek meg a fürdővizet hogy pont jó legyen? Nekem sose sikerült ezért általában félig engedem forró vízzel aztán engedek rá hideget :) és inkább fürdöni vagy zuhanyozni szerettek és miért? fiúk vagy lányok vagytok kort is írjatok és milyen gyakran tisztálkodtok?
(nem tudtam melyik kategóriába tegyem a kérdésem itt meg sokan vannak bocsi)
18/L én inkább fürödni szeretek és 2 naponta ha nagyon meleg van minden nap
2 naponta???
Minden nap kéne! :-)
Zuhanyozni szeretek, mert egészségesebb és kevesebb ivóvizet pocsékolok. Átlagos napon csak egyszer, de ha nagyon meleg van, akkor akár háromszor is.
27/F
Szerintem a Szépség és divat kategóriába az Egyéb kérdésekbe kellett volna.
Válasz a kérdésedre: Én is félig szoktam engedni forró vízzel utána jöhet a hideg. Fürdeni szoktam, nincs zuhanyzónk. Kádba zuhanyozni nem épp a legjobb. Állna a fürdőszoba a víztől. :D
18/F
Mindennap.
Én csakis zuhanyzok, hiába csak kádunk van de így nem megy pocsékba annyi ivóvíz és szerintem frissítőbb is minden nap.
22/F
nálunk várni kell kicsit a meleg vízre mert nincs állandó keringetés a felső szinten, szóval megnyitom és majd jön a meleg víz...
zuhanyozni szeretek gyorsabb és kényelmesebb...fürdésnél mindig viszketek a masszázskádtól...ha meg nem nyomom be akkor meg baromi nagynak tűnik és csak süllyedek el :D
én akár naponta 3-5x is fürdök...de minimum az 1! az 1-nél több akkor van ha télen nagyon hideg van és fel akarok melegedni vagy nyáron megizzadtam...
21F
Zuhanyozni szoktam naponta 2x, egyszer munka után, egyszer pedig otthon.
Nem nagyon szoktam kádban fürödni mert rosszul leszek a meleg víztől ha sokáig vagyok benne és valamiért nem is érzem magam tisztának utána ha kádban fürdök. Ezek miatt általában csak télen szoktam beülni a kádba egy 15 percet ha valamiért sokat voltam a szabadban és átfagytam.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!