Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mit csinálnátok? (elméle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit csinálnátok? (elméleti kérdés)

Figyelt kérdés

Szóval, egy elhagyatottabb helyen(park, kevésbé népszerü városrész, aluljáró estefele, a lényeg, hogy olyan hely, ahol egy ideje nem láttál másik embert) sétálsz és látsz egy padon ülve egy lányt, körülötte három rosszarcú sráccal, akik nyilvánvalóan zaklatják a lányt.

Nem tudod, hogy van-e mondjuk bicska náluk, mi az aminél elkezdenek veled is agresszívoskodni, vagy, hogy ittasak-e.(Nyilván látott már ilyen embereket mindenki)

(Tisztázás kedvéért, nálad nincs semmi fegyvernek minõsülõ tárgy)

Szóval mit tennél az alábbi esetekben:

Nem ismered a lányt.

Ismered, de csak köszönési szinten.

Ismered és tetszik neked.

Olyan válaszok, hogy macsó vagyok,19 éve boxolok és fél kézzel kimütöm a veséiket, nem érdekelnek.

Ezek csak ötletek, nem ezekre kell válaszolni, csak érdekelnek:

Van aki elmenne mást keresni?És ha mikor visszaérsz nincsenek ott?Vagy mondjuk rájuk üvöltenél?

Van olyan aki csak továbbsétálna?

2014. aug. 28. 22:20
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Nyilván ez az utolsó pár válasznak nem szól, de mikor utoljára frissítettem, mielõtt elkezdtem volna választ írni, még csak a 16.válasz volt meg
2014. aug. 28. 22:58
 22/24 anonim ***** válasza:

Ja hát igen a kor is számít. Most ha ilyen kis 15 éves senkiháziak baszogatják a másikat, akkor 4en is lehetnek, arrébb pakolom őket, de ha mondjuk 3 felnőttet látsz. Nem tudhatod mi van náluk, vagy mire képesek, egy 15 éves meg lehet bármennyire technikás, ez alatt értem hogy boxolhat meg minden, egy munkás 30as, ereje teljében lévő férfit, nem fog tudni megmozdítani sehogy sem ... De az sem gondolnám hogy a kis 15 éveseknek olyan nagy sikere van az utcai verekedésbe. Én sokat kocsmáztam és sokat balhéztam is, meg van már a tapasztalatom. 3 féle ember típus van ilyen téren

1. Akinek csak a szája jár. Az ilyennek ha visszaszólsz, határozottan és nem szarsz be tőle, húz is a fenébe.

2. A poros, drogos felfújt emberkék, de sok kondis is egyébként. Azt hiszik kemények, de egyszerűen nem tudnak verekedni, ezek az első fajtából válnak ki a bátrabbak. Nem védekezik, se semmi csak próbál ütni de mihelyt bekap 1-2t már lök és arrébb és rázza a fejét. Na meg vannak azok akik tényleg verekedni akarnak, de általában az ilyenek nem fognak neki menni egy két ajtósnak, a gyengét keresik, az ilyeneket határozottak és tudják mit akarnak, nekem is van több ilyen barátom. Ha beszólnak nekik buliban, egyből ütnek, de az általában 1 ütés ...

A lényeg a verekedésnél egyébként mindig a technikán van. Én kicsit vézna gyerek vagyok, de azért szálkás. Viszont tény ami tény egy kigyúrt kondis, simán kiütne HA TUDNA VEREKEDNI. Nem egyszer volt már dolgom, 2-3x nagyobb emberrel mint én, de egyszerűen esélyük nincs mert nincs tapasztalatuk, ilyenkor eluralkodik felettük az adrenalin, nem védekeznek, remegnek, össze vannak zavarodva, minden ütésre összehúzzák magukat (emberi reflex, ergo nem vagy ura a testednek) és onnan próbálnak kiütni, aminek lenne is ereje, de azt sem tudják hol vagyok össze vissza hadonásznak.

Okosan kell. Térd, ágyék, nyak, szem, fül. A többit hiába ütöd, lepattan az izomról. A verekedés mindig az önvédelemről szóljon, ne hagyd hogy elboruljon az agyad és a lényeg hogy legyen kontrollod, magabiztosságod. Ha látják rajtad hogy mindig "felállsz" vagy hogy teljesen nyugodt vagy, akkor félelmet keltesz bennük. Az emberek többsége az első kettőbe tartozik, de egyébként 1 ember a 3 ellen akkor is necces.

2014. aug. 28. 23:51
 23/24 anonim ***** válasza:
A Na de [...] résszel kezdődik a 3. típus, lemaradt :)
2014. aug. 28. 23:51
 24/24 anonim ***** válasza:

ez részben attól függ, hogy milyen kedvem van. ha egy kicsit depresszív vagyok akkor valószínűleg odamegyek lesz ami lesz alapon és meglátjuk, hogy ki fog tudni elsétálni... persze csak ha szimpatikus a lány, szóval ha úgy érzem, hogy beképzelt csaj vagy csak valami miatt nem érzem, hogy megérdemelné a segítséget akkor továbbsétálok.

hozzáteszem ha ittas vagyok akkor tutira nem megyek oda, mert akkor úgyis be vannak lassulva a reflexeim szóval előbb vérzek el minthogy felfogjam megkéseltek.

2014. aug. 29. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!