Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mit csinálnátok? (elméle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit csinálnátok? (elméleti kérdés)

Figyelt kérdés

Szóval, egy elhagyatottabb helyen(park, kevésbé népszerü városrész, aluljáró estefele, a lényeg, hogy olyan hely, ahol egy ideje nem láttál másik embert) sétálsz és látsz egy padon ülve egy lányt, körülötte három rosszarcú sráccal, akik nyilvánvalóan zaklatják a lányt.

Nem tudod, hogy van-e mondjuk bicska náluk, mi az aminél elkezdenek veled is agresszívoskodni, vagy, hogy ittasak-e.(Nyilván látott már ilyen embereket mindenki)

(Tisztázás kedvéért, nálad nincs semmi fegyvernek minõsülõ tárgy)

Szóval mit tennél az alábbi esetekben:

Nem ismered a lányt.

Ismered, de csak köszönési szinten.

Ismered és tetszik neked.

Olyan válaszok, hogy macsó vagyok,19 éve boxolok és fél kézzel kimütöm a veséiket, nem érdekelnek.

Ezek csak ötletek, nem ezekre kell válaszolni, csak érdekelnek:

Van aki elmenne mást keresni?És ha mikor visszaérsz nincsenek ott?Vagy mondjuk rájuk üvöltenél?

Van olyan aki csak továbbsétálna?

2014. aug. 28. 22:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én oda mennék a lányhoz úgy mint ha ismerném és elvinném.
2014. aug. 28. 22:26
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
semmiképpen sem sétálnék el, nem vagyok faszkópé. +próbálnék segíteni, max én is megszopom, nem csak ő.
2014. aug. 28. 22:27
 13/24 anonim ***** válasza:

Nem is tudom, nem vagyok egy kigyúrt alak.

Megpróbálnék neki segíteni, de óvatosan. Ha látszik, hogy ha nem hagyom abba, akkor nekem jönnek, akkor inkább elmennék, és hívnám a rendőrséget vagy haverokat, hogy ne egyedül legyek 3 ellen. Amíg nem jön a segítség, valahonnan figyelném, hogy ne legyen nagyobb baj. Ha meg akarnák erőszakolni, közbelépnék.

2014. aug. 28. 22:27
 14/24 anonim ***** válasza:
Ha elbírnék velük akkor miért ne mennék oda? A valóságba sajnos, nem mernék odamenni, ha 3an vannak ott, mert nem jobb az ha mindkettőnknek baja esik, neki is meg nekem is. Ha egy ember lenne ott, akkor gondolkodás nélkül. Egyébként hívnám a rendőrséget.
2014. aug. 28. 22:29
 15/24 Jázi :) ***** válasza:
69%
Jó ezt olvasni csak a valóságban kb 80 % tovább sétálna mintha észre se vette volna :(
2014. aug. 28. 22:31
 16/24 anonim ***** válasza:
15.nek mivel a kérdező azt irta hogy nincs semmi fegyvernek minösülő tárgy ezért 99% nem menne oda. De ha lehetne akkor már több mint 50%
2014. aug. 28. 22:35
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
én nem vagyok az a hősies típus, szóval biztos nem mennék oda segíteni. ha tényleg ismerem a lányt, akkor esetleg odamennék, és kérnék egy cigit, hogy megnézzem mi van vele, és ha látom, hogy tényleg baj van, akkor hívnám a rendőrséget, Ők úgyis azért vannak, hogy az ilyesmi embereket elzavarják. Viszont ha idegen lenne, és nem lennék biztos abban, hogy azok ott nem a haverjai, és csak szórakoznak, akkor egyszerűen továbbsétálnék.
2014. aug. 28. 22:35
 18/24 anonim ***** válasza:
velem már volt hasonló eset, de akkor egy sráccal kötekedtek ( nem vagyok buz* ) oda mentem és annyit mondtam a ci... -nak h addig takarodj míg megteheted mert leszakítom a kezed és feldugom a segg**dbe te nyomorék, hatásosnak tűnt mert annyit mondott h " joovamá more... "
2014. aug. 28. 22:37
 19/24 anonim ***** válasza:
Én felmérném a helyzetet harom meg annyira nem veszed odamennek foleg hogy egy kigyurt alat vagyok hiszen 5 evig boxoltam es nem vagyok sotet most megyek Corvinusra:)Odamennek es megvedenem ha o is elotte jofej volt velem:))
2014. aug. 28. 22:53
 20/24 A kérdező kommentje:

Elég érdekes, hogy ezeket írtátok.A kérdésnek ugyanis volt egy alapja.

Mégpedig:Vonatoztam múlthéten és elég sokan voltak a vagonban.Ellenõrlány kistermetü, kishangú, viszonylag fiatal, vasággyal 50 kiló.Nem messze tõlem 2 srác, olyan 15 évesek nekiállt keménykedni vele (egy harmadik lánnyal voltak, nyilván neki mutatták, hogy mekkora királyok).

Beszólogattak, mutogattak, röhögtek, stb bunkó viselkedés, szegény ellenõrön meg már látszott, hogy mindjárt elsírja magát.Volt mellettem egy nagydarab fickó, olyan ruhásszekrény méretü, látszott rajta, hogy õt is zavarja, de mindenki más inkább bámult kifele az ablakon, újságba.

Én 17 éves vagyok és amiért mondtam , hogy nem érdekelnek az odamegyek és leverem õket válaszok, az az, hogy 8 éves korom óta karatézok, mellette judoztam és boxoltam is 2-2 évig és õszintén megmondom, hogy (rasszizmus nélkül, de mindenki ismeri ezt a típust), ha nincs senki a közelben, lehet nem mentem volna oda (fõleg, hogy "csak" szóban bántották), mert esetleg másnap is ott lesznek a vonaton, csak mondjuk a családdal.De odamentem, na akkor békénhagyták az ellenõrt és inkább rámszálltak, de csak addig míg oda nem jött az elõbbi nagydarab srác és nem szólt nekik, hogy most ideje lenne abbahagyni mindent.(Aztán leszálltak következõ megállónál, mert persze jegyük sem volt)De senki más nem szólt volna rájuk, és azért fura, hogy egy felnõttekkel teli vagonban egy 17 éves srác megy oda elõször.

De azért jó tudni, hogy ennyien kiállnának 3 ember ellen olyan helyzetben, mikor lehet, hogy a közelben sincs senki.

2014. aug. 28. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!