Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány nem tud integrálni akkor azt elfelejthetem?
Figyelt kérdés
Barátnőm nem tud integrálni, de még csak deriválni sem, alapvető képletekkel sincs tisztába, egyszerü másodfokú kiszámìtása is nehezére esik. Szerintetek is hülye? Hagyjam ott, vagy próbáljam neki megtanìtani, hátha?2014. aug. 28. 16:00
21/26 anonim válasza:
deriválni még egy ló is tud...hagyd ott :D
22/26 anonim válasza:
Attól még valaki nem lesz buta, ha nem tud olyan dolgokat, amik egy adott szakmának a nyelvezetéhez tartoznak. Ilyen téren kettőtök közül te vagy a buta, a lexikális tudás nem mérvadó.
UI: Ha már annyira kötekedsz, akkor te hogyan érettségizhettél, ha az osztályt j-vel írod?:D
23/26 anonim válasza:
én is tanultam mindezt középiskolában. igazából egyáltalán nem olyan bonyolult dolog. bárki megtanulhatja aki egy kicsit is igyekszik. egy másodfokó egyenlet kiszámítása pedig igazán semmiség. de nem is ez lényeg. hanem az igyekezet hiánya. meg lehet érteni a kérdezőt. valaki pedig belekötött az osztájba...mivel a kérdező nem magyarországi szerintem elnézhető.
24/26 A kérdező kommentje:
Osztály*
Tanultam magyart is, tudok helyesen ìrni csak siettem
2014. aug. 28. 17:14
25/26 anonim válasza:
Magyarországon minden gimnáziumban és emelt szintű matek érettséginél téma az integrálás tudtommal. Ettől függetlenül én is csak az egyetemen találkoztam vele, de amikor odatettem magamat, akkor egy hét alatt megtanultam integrálni és deriválni.
26/26 anonim válasza:
tegnap 16:14! ezen jót nevettem :D látszik, hogy vannak még olyan intézmények amelyeket be kellene zárni!
amúgy aki nem tud megtanulni deriválni az nagyon hülye! de ha szép akkor tolerálható, főleg ha bevállalós :D
az integrálás azért tényleg nem könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!