Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány nem tud integrálni akkor azt elfelejthetem?
Te el tudnád nekem mondani a klasszicista színház jellemzőit, tudod mi mondjuk a nepotizmus szó jelentése, vagy meg tudnád fogalmazni mi az a geotermikus gradiens? Készíts egy Venn-diagramot ezekből, jelöld be magad rajta, és utána eldöntöm, hogy érdemes-e a barátnődnek veled foglalkoznia, vagy sem.
Most komolyan, azért mert nem tud integrálni, még lehet értelmes. Lehet vele beszélgetéseket folytatni gondolom. De ha téged ez zavar, akkor tanítsd meg neki. De ha végképp nem egyeztek ilyen téren, akkor meg inkább hagyd ott, minthogy hülyének érezze magát.
Aludni inni bulizni s kefélni tud, matek osztályba végzett s a matek miatt nem sikerült az érettségie, ahol élek 9-12be tanìtják azt matekből amit magyarba egyetemen, szarik rá tanulni. Azért matekosztályt végzettmert az apja haverje volt a matektanára s átengedte.
Leszarnám h tud e ha lenne érettségie, nekem meg nem kell parazita szexért cserébe a hátamra, szeretem de ez a kapxsolat ìgy nem fog nenni h kocsikáztatom s magyarán eltartom, próbálnám rávenni h tanuljon de nincs kivel beszélni, én pedig segìthetnék neki ingyen mert én is matek osztájba jártam. Én egyetemezek ő meg dolgozik - egyenlőr.
Einstein mondta, hogy fára mászási képességei alapján a halat butának lehetne címkézni.
Vizsgáld meg a bnődet más viszonyrendszerben, és kész. Nálunk csak az tanult integrálást aki közgázra/műszaki pályára ment. Akik azóta kiváló jogászok, művészek lettek nem nagyon értették ezeket. De dönts te.
Hmmmm.... szívesen tanulnék én is ott ahol ti.
Nagyon bántam egyetemista koromban, hogy középsuliban nem tanultunk integrálni és deriválni. :(
Ha az a bajod vele, hogy lusta és csak él bele a világba, akkor szakíts vele... bár nem értem, akkor egyáltalán, hogy kezdtetek kapcsolatba... no mindegy.
Ha csak önmagában az a baj, hogy ezeket a műveleteket nem tudja, akkor a jó hír az, hogy az életnek számtalan területe van ahol erre nincs szükség, és lehet neki sem kell ezt soha alkalmaznia.
Szóval ettől még lehet jó csaj, jó barátnő és a többi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!