Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szeretitek az érzelmes pasikat?
Ez nagyon jó kérdés volt, és látom a tökéletes választ is megtaláltátok... :-)
#4-es...
Hááát igen a nőknek csak azt szabad elhinni, amit már megcsináltak, vagy ami elmúlt... ...az amit mondanak az sületlenség... ...még hihető is, hogy vágynak a nem túl nyálas érzelmekre, de az a lényeg, hogy kegyetlenül szétqrják a seggét meg a száját... :-) ...persze erre azt mondanák, hogy paraszt bunkó vagyok... :-)
De ők imádják a paraszt bunkókat! :-)
7-es! Én lány vagyok!
És nemtudod hogy mit meg nem adnék egy értelmes pasiért.
Nem minden nő szereti a bunkó parasztokat. Én például nem, sőt, utálom őket, pláne, ha tőlem idősebbek és az értelmi szintje egy 7 évével vetekedik! Én szeretem az érzelmes pasikat, persze nem olyanokat, akik elbőgik magukat egy csodás naplemente látványától a Tiszánál (Akkor én tényleg nem tudnék vele mit kezdeni, félnék megszólalni.) , de legyen képes beszélni az érzéseiről. Érdekes, ha a pasik a barát-zónában ragadtak nálam, érdekes módon meg tudnak nyílni és elmondják, mi a para vagy mi a cool, de ha a pasim szerepét tölti be valaki, akkor totál elzárkóznak. "Fúj, ez nyálas, én nem lelkizek!" Nem lelkizést kértem, csak mond ki, mit érzel, mert sokszor fontos! :D
20/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!