Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye tényleg csak a külső számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye tényleg csak a külső számít?

Figyelt kérdés
Mármint félretéve azt a maszlagot, amivel mostanában nyugtatgatják magukat a lúzerek (magamat beleértve), hogy belső értékek meg egyéb blabla, valójában csak az számít, hogy jó feneked van-e. A belső értékek úgysem látszanak kívülről, nekem vannak, de ez még eddig senkit nem érdekelt, senkinek sem tetszettem meg, amit kb. megértek, mert kövér vagyok. Miért ámítjuk magunkat ezzel a belső értékes dologgal?
2010. jan. 16. 18:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez így van. Persze az önbizalom meglátszik kívülről is.
2010. jan. 16. 18:07
 2/16 anonim ***** válasza:
...meg a nagyképűség is xD
2010. jan. 16. 18:10
 3/16 anonim ***** válasza:
61%

Nekem nem tetszenek a kövér pasik:(

sajnálom, ez van. Fogyjon le. Esztétikusabb és egészségesebb is, és nem szuszog és fújtat a fülembe szex közben.

2010. jan. 16. 18:11
 4/16 anonim ***** válasza:
88%
Nem csak a külső számít, viszont ha ronda vagy, akkor nem fogják megismerni a belsőd, hisz nem megy oda hozzád senki ismerkedni, míg ha szép vagy, akkor igen, és ha a belső nincs meg, akkor (egy dugás után) irány a következő.
2010. jan. 16. 18:13
 5/16 A kérdező kommentje:
hát ez az, én ronda vagyok meg kövér, mondjuk a kövér már automatikusan ronda, szóval ez van. köszönöm a válaszokat, legalább tényleg nem fogok többet azon tűnődni, hogy miért nem akarnak megismerni, meg hogy milyen kár, azt hiszem megspóroltam egy kis időt.
2010. jan. 16. 18:21
 6/16 anonim ***** válasza:

Fogyj le. Tényleg. Legalább önmagad miatt.

Egyébként a kérdésre válaszolva, szerintem mindkettő fontos. Hiába gyönyörű egy nő, ha közben egy beképzelt, mindenen nyafogó, semmit sem értékelő p*cs*.

2010. jan. 16. 18:33
 7/16 anonim ***** válasza:

Tegyél azért,hogy odamenjenek hozzád:)

Hidd el,a kövérség ellen lehet tenni!Nem kellenek drasztikus diéták,elég,ha egészségesen táplálkozol,mozogsz és van akaraterőd.Ez a három együtt meghozza a gyümölcsét.Ezenkívül időről-időre nagyon jó,ha beiktatsz 1-1 szépségnapot,amikor magaddal foglalkozol.Beülsz egy kád fürdőbe,lazulsz,hajat mosol,teszel a hajadra pakolást,leradírozott az arcod és a tested,az arcodra is teszel pakolást,végül testápolóval bekened magad,fogat mosol.Hidd el,ez után sokkal jobban érzed magad és nem is kell hozzá egy egész nap,pár óra alatt meg lehet ezt tenni.

Kérd meg a barátnődet,hogy kísérjen el vásárolni,hogy elmondja mi áll jól és mi nem.

Tudom,nem ez volt a kérdést,de ezt azért írtam,hogy gondold végig és cselekdj okosan!

Valóban egy szép nőhöz/férfihoz sokkal szívesebben megy oda a férfi/nő ismerkedni,mint egy kevésbé széphez!

És végül,ne feledd,hogy mindenki szép a maga módján!

15/L

2010. jan. 16. 18:34
 8/16 anonim ***** válasza:
Az üresfejű macsók is csak szexre jók, semmi másra....hiába jóképűek, ha semmire sem jók a d***on kívül...vki még arra sem.
2010. jan. 16. 19:00
 9/16 anonim ***** válasza:
Hát fogyj le, megérné, nem?:) Kevés az okos és szép lány, szóval ha nem csak okos, hanem szép is leszel, akkor nyerő leszel;)
2010. jan. 16. 19:02
 10/16 A kérdező kommentje:

18:33 lefogyni már régóta nem tudok, nincs hozzá elég kitartásom.

18:34 ezeket a szépségnapokat csinálom is és nagyon fincsi:). azért nem arról van szó, hogy kövér vagyok ÉS igénytelen (abba bele lehet kötni, hogy a kövérség máris igénytelenség), hajamon hetente van pakolás (vagy szükség szerint kétszer, mert van úgy, hogy kétnaponta mosom), reggel-este megfelelően ápolom az arcomat és a testemet, szeretek igényesen, jól öltözködni, mosolygós is vagyok, de ez eddig tényleg nem segített :)

2010. jan. 16. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!