Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon borzalmas az ilyen szemöldök egy lányon, vagy elmegy?
Figyelt kérdés
Vélemény érdekelne,hogy ez nagyon undoritó e ha valakinek ilyen,hogy megvan rajzolva?
2014. aug. 27. 21:30
11/23 anonim válasza:
Szörnyú az egész ember. Mindig elgondolkozom mikor ilyet látok, hogy ennek az embernek, hol vannak a barátai?, szülei?, mikor szólni kellett volna neki, hogy ne tegye tönkre magát, és hogy a természetes sokkal szebb. Mert sajnos ez 50-évesen meg 60 évesen még iszonytatóbb lesz.
14/23 anonim válasza:
Nagyon csúnya.
Elrontja az arcodat.
Talán ha vastagabb lenne akkor jobban álna.
17/23 A kérdező kommentje:
Leszögezem..nem én vagyok a képen! :)
Éppen ezt kérdezem,hogy ez jobb e vagy inkább ha halvány mint az enyém..de arról nem küldök fotót.
2014. aug. 27. 21:38
19/23 anonim válasza:
17 Nehogy megcsináltasd. Nem izléses. No meg bármit is készülsz, bármilyen divat hatására csinálni, mindig gondolj bele, hogy akkor is tetszene, és akkor is izléses lenne, ha az adott dolog viselője már idős hölgy? Egyből megtudod, mit szabad, és mit nem, és nem fog érdekelni az adott smink tetkós divat, sem a felpumpált száj.
20/23 anonim válasza:
Ha zavar h világos akkor inkább befestem a szemöldök-szálaidat minden reggel fekete alkoholos filccel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!