Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen csókolózni vagy eddig csak rossz embereket fogtam ki?
Eddig 3 fiúval csókolóztam.
1. Kb. egyenlő volt egy hallal.
2. Tűrhető volt de nem az igazi.
3. Áhh a legrosszabb... már nem is tudom mihez hasonlítani. Szinte az egész arcom tiszta nyál lett.
A fiúk közül egyik se jött be úgy igazán. Ezért lehet, hogy nem tetszett annyira? Vagy csak olyan embereket fogtam ki akikkel nem jó?
Pl.: A filmeken tök élvezhetően néz ki... Most komolyan jobb számomra nézni mint csinálni? :D Ez beteg. :D
Tényleg rossz embereket fogsz ki, pláne, hogy nem is tetszettek neked a srácok. Én tudnék mesélni a legrosszabb csókról, de a legjobbról is, ha gondolj írj privátot, elmesélem, ha érdekel. :D
Egyébként meg a film az film. Irigykedve nézem én is, finomnak tűnik, puhának, könnyednek, olyan tényleg tündérmesésnek. A valóságban egy ilyen olyan pasival, aki nem jön be neked úgy és nem is vonzódsz hozzá, na az igen csak kellemetlen és te sem úgy csókolod az illetőt, ahogy akarnád, mert többre is lennél képes. :DDD
Olyan fiúval csókolózz, akihez vonzódsz és a régi rosszakat egy csapásra el fogod felejteni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!