Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem merek csókolózni valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nonika00 kérdése:

Nem merek csókolózni valaki valami tanácsot?

Figyelt kérdés
Nagyon nagy bajban vagyok. Tudom egy kicsit nevetséges de, félek a csókolózástól. Régebben hát kb 1-évvel ezelőtt, volt egy randim egy fiúval, és az volt az első randim vele. Na a randin ő hirtelen megcsókolt.. Hát nem azért de nem volt jó... egyáltalán. Ne értsetek félre hirtelen volt az egész észbe se tudtam kapni mire sikerült már megtörtént. És nagyon rossz volt. Most találkoztam egy pasival s ő nagyon kedves aranyos srác. Már jó pár éve ismerem és most bele is szeretem. Elhívott randizni és félek ha megcsókol nem tudom miért de rettegek tőle. Remeg a kezem meg minden és és lefagyok. Hogyan tudnám ezt megszüntetni. Mármint nem merek csókolózni mert az előző nagyon rossz volt :'( ( aki nem tud értelmeset írni az ne írjon köce <3 :* )

#csók #rossz #én.előző
2014. febr. 3. 21:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Beszélj vele és mond el neki mi történt ha tényleg tetszel neki meg fogja érteni
2014. febr. 3. 21:11
 2/2 anonim ***** válasza:
ha azt mondod szerelmes vagy belé,akkor bíznod kéne benne annyira,hogy ne félj..
2014. febr. 4. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!