Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon azért nem hívott el az esküvőre, mert tudtam, hogy megcsalta a vőlegényt?
Egy nagyon jó barátnőm nem hogy nem hívott meg az esküvőjére, de még az időpont is el lett hallgatva. Kicsit megdöbbentem, amikor megláttam facebook-on az esküvős képeket. Voltunk olyan jóban, hogy elmesélte nekem, amikor megcsalta a srácot, nem is egyszer a kapcsolatuk során. Amikor elmondta, hogy a fiú megkérte a kezét, megjegyeztem, hogy szerintem nem jó ötlet összeházasodni, pont a megcsalások miatt. Végül is mi rá a garancia, hogy nem lép megint félre, ha szembe jön egy vonzóbb hapsi? Most nem azt szeretném látni, ahogy lek*rvázzátok a lányt, csak a véleményetek érdekel azzal kapcsolatban, hogy vajon emiatt lettem-e kihagyva a buliból? Idén volt az esküvő, azóta én töröltem őt facebook-ról is, bár azóta sem keres, mintha e-mail, telefon nem létezne a világon.
Félt, hogy a lagzin eljár a szám? Nem ártottam még neki soha.
L21
1 vagyok
Jártál te már esküvőn? Inkább a pasik piálnak, de azért nőktől sem szokatlan. Most képzeld el, ő mikre gondolhatott..beparázott, hogy elszólod magad, vagy kétértelmű megjegyzést teszel, bármi.
Gyerekes, de ez van. Az én legjobb barátaimat egy kezemen meg tudom számolni, mindent tudunk a másikról, ez elő sem fordulhatott volna, de felteszem, ti nem ennyire mély bizalmas barátok voltatok.
Ha bánt is, azért ne sértsen, mert valahol érthető, miért nem hívott el. Az ember önző, és védi a maga érdekeit, ilyenek vagyunk, ezt el kell fogadni.
Ja, megértem végül is, de tényleg piszkálja a csőröm. Ki lettem dobva, mint barát.
De, bizalmasak voltunk... Volt idő, hogy legjobb barátnőknek hívtuk egymást, de külön suliba kerültünk, többet beszéltünk chaten, mint élőben... No mindegy... Durva azért... nem gondoltam volna, hogy így ki leszek törölve a tudatából.
Most nézem, 21 vagy, akkor ő is fiatalka lehet.
Ne sajnáld, neki kockázat voltál inkább, mint barát, ez van, nem is érdemes rajta bánkódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!