Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen a számotokra tökéletes alakú lány? Ha linkeltek képet, annak külön örülnék : )
Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 15:37
3/8 anonim válasza:
Legyenek azért kézzel fogható mellei,meg legyen egy kis feneke is,és az sem baj ha van rajta egy kis felesleg... :)
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Ez mindenkinél más. Mindenkinek más jön be.
Nekem a mell mindegy, inkább kicsi legyen. Ne legyen túl sovány, átlagos inkább, vagy kicsit duci. Ha 165 cm magas, ahhoz a 60-65 kiló jó.
6/8 anonim válasza:
Nekem a hozzá hasonlók: https://www.youtube.com/channel/UCWEwT0XAWRkJAUr59SX-D9Q
Mint láthatjuk, mindenkinek más.
7/8 anonim válasza:
Itt a legtöbb válaszolónak, furi, de a mai értelemben vett molettebb lányok jönnek be. Ez megnyugtató. :)
#1 ilyen lány létezik? :)
8/8 anonim válasza:
Biztos létezik. Szeretem a kontrasztos derék-csípő arányokat.:D
Akkor neked nem ilyen?:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!