Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság egy olyan érzésekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság egy olyan érzésekkel áhitatott férfi mint pl. Petőfi (szerelem, bátorság, önfeláldozás, művelt) mennyire pozitív nálatok lányok?

Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 01:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
*írjon
2014. aug. 27. 01:36
 12/16 anonim ***** válasza:

Ne reménykedj!

Manapság az ilyen "Dzsásztin Bíbür" fejű kis nyálas homoszexuálisok jönnek be a csajoknak (tudod aki pókot lát a falon ,vagy egy kis hasogatni való fát és már fut is anyu szoknyája alá)!

2014. aug. 27. 01:50
 13/16 anonim ***** válasza:

Haver, te nagyon el vagy tévedve.

Az általad felsorolt tulajdonságok a nők szemében nem érnek semmit.

Férfi csak akkor vagy a szemükben ha jól nézel ki és jól b*szol.

De majd rájössz.

2014. aug. 27. 01:51
 14/16 anonim ***** válasza:
A baj az, hogy a nok biztonsagra vagynak. En bennem is megvannak ezek a tulajdonsagok, DE A nok nem kis anyamasszony katonajat keresnek, aki gyenge. Nem kell kigyurtnak lenni. Se azdagnak. Legyenek celjaid az eletben, tegyel ertuk es erd el oket. EZ kell a noknek. En is igy jottem ossze. menyasszonyommal nehany eve. Legyel igenyes es ELJ a foldon. Hosszu tavon keves no birja ki egy olyan ember mellett, aki meg mindig a kozepiskolai irodalonorak buvoleteben el. Aki elhiszi, hogy mindn ugy tortent, ahogy a voros diktatura alatt kialakitott Petofi kultusz allit. Legyel egyeniseg, felejts el, hogy mas mit gondol rolad es ne keverd ossze a muveltseget a tananyag feltetel nelkuli bebiflazasaval.
2014. aug. 27. 09:34
 15/16 anonim válasza:

Nekem nagyon tetszenek a felsorolt tulajdonságok. :) Ne aggódj, nincs veled baj, sok lány nem kedveli a "parti arc, hűdemenő" fiúkat. Pl.én se. Csak keresned kell ezeket a lányokat.:)

U.i.: nem kéne Petőfit szidni, több, mint 150 éve halott, de ma is tudjuk és tiszteljük a nevét. (már aki...)

2014. aug. 27. 15:42
 16/16 A kérdező kommentje:
Én csak azt akartam megtudni, hogy általában a lányok mennyire kedvelik az olyan fiúkat, akik ilyen tulajdonságokkal rendelkeznek. Van barátnőm, csak erre voltam kíváncsi :)
2014. aug. 28. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!