Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek mit jelent a szerelem?!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mit jelent a szerelem?! Hogyan kepzelitek az alomlovagotokat?

Figyelt kérdés
2014. aug. 26. 21:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem férfi nem..

Bekaphatjátok! :P

2014. aug. 26. 22:16
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerelem, mikor alig várod, hogy újra láthasd, beszélj vele, megnevetett, figyelmes, együtt lehess vele, összebújva aludjatok. Ha rosszat álmodsz átöleljen, rossz a kedved felvidítson.

Pont úgy képzeltem el külsőre, mint a Párom, belső tulajdonságai is nagyon megfogtak, ahogy jobban megismertem, örülök, hogy van nekem, mindig mellettem van, jó érzés hozzábújni, örülök mikor reggel belenézhetek a szemébe és látom rajta mennyire oda van értem.

2014. aug. 26. 22:36
 13/15 anonim ***** válasza:

Egy álmot, lehetetlenséget, kielégületlen vágyakat, beteljesületlen, meg nem élt szerelmeket, aki szerelmes sosem tud kielégülni, mindig többet akar a másikból, reményt... Egy hobbit, mindent amit igazán szeretek. Az álomlovag mellett kiteljesedhetek és ő is mellettem.

23l

2014. aug. 26. 22:44
 14/15 anonim ***** válasza:

A szerelem nekem remegés, amolyan jóleső kiszolgáltatottság, alig kapok sokszor levegőt tőle.

És mikor megölel akkor sírni akarok, és lehet, hogy sírok is, de nagyon jó.

Ha kimondják, hogy férfi, őt képzelem el, sokat gondolok rá, elképzelem a jövőnket együtt, milyen férj, apa lenne, hogy élnénk együtt, hogy lehetnénk büszkék egymásra, milyen lenne a szex.

Soha nem gondoltam még álomlovagra, a legjobb lenne, egy védelmező valaki, aki igényli azt is, hogy én gondoskodjak róla picit. Külsőrő fogalmam sincs.

De még sosem teljesedett be szerelmem.

16L

2014. aug. 26. 23:00
 15/15 anonim ***** válasza:

Számomra az a szerelem, mikor szinte minden percben a másikra gondolok, mindenről ő jut az eszembe, és ha rá, vagy a közös emlékeinkre gondolok, az boldogsággal és jóleső érzéssel tölt el. Mindig vele akarok lenni, alig várom, hogy újra találkozzunk, hogy a közelemben legyen, hogy összebújva aludjunk el, majd ébredjünk reggel. Már a hangja hallatán mosolyra húzódik a szám, és mikor együtt vagyunk, egyszerűen nem tudok betelni a csókjával.

Az álomlovag meg... jelen esetben a párom.

2014. aug. 27. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!