Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek szolizzak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek szolizzak?

Figyelt kérdés

Most van egy nagyon pici színem(így sem vagyok barnának mondható),ami nemsokára lekopik,sajnos ilyen a bőröm. :(

Az alapszínem nagyon fehér,és elég sok anyajegyem van.

Sokszor mondják,hogy úristen milyen fehér vagy(sajnáló arccal) és úgy tudom a fiúknak sem jön be...

Szolizzak vagy ne?

2014. aug. 26. 15:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Tökéletes. :D
2014. aug. 26. 15:46
 12/17 A kérdező kommentje:
Arról meg rengeteg rosszat olvastam,befogja a ruhát,ragacsos,meg ilyenek,szóval az tuti kilőve. :/
2014. aug. 26. 15:47
 13/17 A kérdező kommentje:
NE a nőt nézzétek,csak a bőrszínét! :D
 14/17 anonim ***** válasza:
nekem ez a szín jobban bejön mint a szolisoké...
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. aug. 26. 15:49
 16/17 anonim ***** válasza:

A bőrszíne tökéletes. :D Az a nő nem is jön be. :P

2014. aug. 26. 15:52
 17/17 anonim ***** válasza:

Én hófehér bőrű lányként azt mondom, hogy ne. Szerintem a te bőrszíned teljesen átlagos, semmi gond nincs vele.

A szolizás/napozás pedig csak még több szeplőt, pigmentfoltot, anyajegyet hoz ki, szóval az semmivel sem lesz jobb.

Én még nem találkoztam olyan értelmes emberrel, akinek ez komoly kapcsolat esetén ez probléma lenne, ha minden más stimmel.

Amúgy a beszólásokkal nem kell foglalkozni, elég sok ember van, aki rendkívül sok szabadidővel rendelkezik,vagy szolikat reklámoz, hogy ilyenekkel törődjön:-D

2014. aug. 26. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!