Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt h gondolják? Milyen jogon olvassák el?
Mostanában Facebookon is elkezdtem idősebb nőkkel ismerkedni és több is azzal jött, h menjünk át Skype-ra stb, mert a lányuk tudja a jelszót és állandóan belépnek.
De volt h rám is írt, h mit képzelek én magamról?
Ők mit képzelnek magukról, h beleolvasnak?
Főleg akkor lehetett tuti mikor a szex. szokásokról volt szó.
Hihetetlen.
Az "Egy véletlen kérdés" dobta fel ezt a lapot, ezért most...
.
Álljunk meg egy röpke szóra!
Amennyiben én bárkinek megadom a védett oldal(ak)ra történő belépési jelszava(i)mat, azzal feljogosítom, hogy bármikor beleolvashasson! Tovább menvén: lehetőséget adok neki arra, hogy BÁRMIKOR helyettem és nevemben válaszoljon, megjagyzést fűzzön az ott megjelentekhez, kérdéseket tegyen fel.
.
A kédés, "Milyen jogon olvassák el?" ezáltal okafogyottá válik, mert a válasz: azon a jogon, hogy a lap "tulajdonosa" feljogosította őket arra!
Van igazság abban, amit írsz.
Ámde! - ha én nem akarom, hogy bárki elovassa, ami az enyém,
- vagy nem mentem a jelszavaimat,
- vagy úgy mentem, hogy csak én férjek hozzá.
Ami felügyelet nélkül "csak úgy" othagyott, az - főleg családon belül! - közös.
Ami közösen használt gépnél szem előtt van, felfogható úgy is, hogy aki akar nézzen bele. Az elitett anya is így nevelte lányát, tehát kifogásolni valója: nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!