Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Livejasmin webcamos oldalon tényleg egyáltalán nem
láthatnak a magyarok, ha letiltom az országot?
11/19 anonim válasza:
Jajaja!! Teljesen igazad van!!!
2010. szept. 17. 15:40
Szerintem ne vállald be az arcod, úgy helyezd a kamerát, hogy ne látszódjon. Lehet, így kevesebb kuncsaftod lesz, de azért így is működik. Vagy vegyél fel parókát, napszemüveget, és nem ismernek fel, ha ügyes vagy.
2011. febr. 3. 22:53
Ha az arca nem látszódik az úgy nem megy. Látszani kell az arcának, elő van írva, különben honnan tudják, hogy az van a képen, aki regisztrált, nem valami 16 éves, aki nem regisztrálhatna.
2011. febr. 4. 04:48
Akkor ezek szerint a Livejasmin nem lesz jó neki, de sok magyar oldal van, pl szexchat. hu, Josephine, ahol nem kötelező arcot mutatni. Inkább itt próbálkozz!
2011. febr. 6. 21:35
Igen a livejasminon ez előírás, máshol nem tudom.
2011. febr. 7. 01:07
mond már meg a neved mert sehol se találok ott magyart mert angolul csak szavanként tok írni
2011. júl. 22. 16:09
Szerintem baromi könnyű kijátszani a rendszert, mert hiába tilt le valaki egy országot, hogy honnan ne lehessen nézni, ha én mégis nézni akarom, akkor olyan böngészőben nyitom meg, ami direkt arra van, hogy ne a valódi IP-címedet mutassa az oldalnak, hanem bármely más országbelit.
Pl megnézed a saját IP-det a wasistmeineip.de oldalon, ahogy megnyitod, rögtön mutatja, majd nyitsz egy olyat, hogy hide-my-ip.com itt van egy egyszerű progi, és 2 perc múlva ha ezem keresztül böngészel, és ismét megnyitod a wasistmeineip-t, már valami teljesen más ip-t és mondjuk németországot vagy finnországot vagy bármi mást fog mutatni neked, vagyis azt látja bárki más is, mintha onnan lennél. Olyan böngészőket vagy progikat keressetek, hogy google: hide ip, secret ip, stb
2013. jan. 3. 22:41
erre úgy jöttem rá, hogy a veoh.com, egy youtube-hoz hasonló oldal egyszerűen letiltotta, hogy Magyarországról bármilyen tartalma is elérhető legyen.
Ez is jó, 1 perce próbáltam, minden külön progi nélkül működik: hidemyass.com
:))))))) mindenre van megoldás:))
2013. jan. 3. 22:48
19/19 anonim válasza:
El kell keserítselek... Az által, hogy letiltasz egy országot, azáltal csak az úgy nevezett guesteket (ingyen nézelődők nem regisztráltak, bárki megteheti, te is, hogy csak felmész az oldalra) tiltod ki az adott országban, illetve a membereket (akik regisztráltak vendégek) abból a városból, ahol dolgozol. Tehát az összes regisztrált member láthat az országodban, kivétel az adott város ahol élsz. Na már ez sem túl fényes, de hogy fokozzam amióta megújult az oldal bárki ingyen regisztrálhat, tehát member lehet, nem kell hozzá rögtön creditet vásárolni, így még ez sem szűri a "jó népet" ez így azt jelenti, hogy bárki láthat az országodban a városodon kívül.
2013. jún. 1. 00:25
Kapcsolódó kérdések: