Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek láthatnak mások?
Többen mondták, hogy túl naív vagyok, tény, sokmindent elhiszek, mert bízok az emberekben, de sokszor hülyülnek velem, ezért sokmindenben bizonytalan vagyok. Már két pasi is mondta, hogy belőlem bármit kinéz, na ezt nem igazán tudom hova tenni, mert egy teljesen átlagos lány vagyok, nem egy cicababa féle. Soha nem volt barátom, mások is látják rajtam, hogy egy szende "kislány" vagyok. A gondolkodásom elég érett, a viselkedésem azonban sokszor elég gyerekes, nemrég elmondtam egy pasinak, hogy tetszik, és szeretném megismerni, de ő elhajtott, biztos azt hiszi így akarok pasit fogni, pedig most csináltam először, meg volt egy beszólása, amikor a lányának nevezett, nem tudom ez csak amolyan elszólás volt, vagy tényleg kislánynak tart.
Mit tegyek, hogy komolyan vegyenek? Ennyire gyerekesnek láthatnak mások?
20/L
Nem ismerünk téged....
De képet küldhetsz, ha van kedved:)
Előbb barátkozz és mielőtt elmondanád valakinek, hogy tetszik, küldj neki jeleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!