Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátság extrákkal? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság extrákkal? Nem vagyok ilyen szituációba, csak érdekelne

Figyelt kérdés
és nem szexre gondolok, csak összebújásra filmnézés közben meg ilyenek.ti nektek van vmi hasonló élményetek? ha igen ti miket szoktatok csinálni?
2014. aug. 25. 14:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
hosszúúú
2014. aug. 25. 15:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Én azt hiszem pont ilyenbe vagyok most...hónapokig barátilag csevegtünk,találkoztunk,szexeltünk,jól éreztük magunkat...aztán megjelentek a kusza érzelmek és most fogalmam sincs mi lesz, de azt hiszem semmi több, maradtunk barátok, csak az az érdekes, hogy ha pl. flörtölős történetről mesélünk egymásnak mind a kettőnknek rosszul esik, de még sem lett komolyabb, stagnálunk...próbálom elnyomnia az érzelmeimet
2014. aug. 25. 16:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem nemrég volt egy, találkozgattunk,csokoloztunk,összebujtunk,sokat nevettünk. Filmet ugyan nem néztünk mert annak sex lett volna a vége,amit én nem szerettem volna.:D Egyszóval nagyon jo volt. Aztán a srác összejött egy csajjal. Örültem neki de így utólag hiányzik. Ha ilyen barátság extrákkal spancit szeretnél menj hb-ba ott tuti találsz vkit. Csak aztán ne az legyen h fájni fog ha már nem lehet csak úgy a tied:)
2014. aug. 26. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!