Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért zavar fiúk ha egy lány szőrös és nem akar gyantáztatni epilálni mert az fáj?
Hmm.
Hónalj, lábszár legyen szőrtelen és ha a punciján nem hosszú szőrös, akkor rendben van.
Höhő....
"Etikátlan"... a szőrösség? Hogy? Mi? Hogyan? Milyen értelemben? Mi van? Ha már használunk egy kifejezést oda nem illő kontextusba, legalább fejtsük ki, mite is gondolunk.
"higiéniai szempontbol sem egy rossz dolog..."
Mint kifejtetted téged az undorít, hogy a szőrbe beleragad a vér, ami jogos indok, de ezzel közel sem merítetted ki a higiénia fogalmát, ez inkább az esztétika tárgyköre.
"Nuni még elmegy de vannak hátrányai egy nönél... "
És kifejtenéd, hogy milyen hátrányok? Mert ez csak lóg a levegőben.
A megállításaid (csúfoljuk annak) több sebből véreznek.
Nos szerintem azt a kort éljük amikor a szépség ideál a szőrtelenség. Sőt már már betegesen is hajszoljuk ezt az idea képet. Sok ember elvesztette a toleranciáját ezzel kapcsolatban. Érdemes a szépség és divat kategóriába is nézegetni kérdéseket, ott van olyan megnyilvánulás is, hogy a szőrős női lábat vagy hónaljat ha meglátja ráförmed a nőre...
De nekem az a véleményem, hogy amíg az alap ápoltsága megvan egy embernek, addig kár szót emelni rá. Sokan elfelejtjük hogy emberek vagyunk, mintha csak tagadni akarnánk a dolgot. Megértem, hogy vannak, voltak és lesznek ideák és azért követelnek ennyit tőlünk, hogy minél távolabb álljanak emberi mivoltunktól, de azért van egy határ amikor elvesztjük a toleranciákat.
Nem kell kétségbe esni kérdező. Bár nem halálos bűn a nézeted, de nehezebb a párkeresés így. Viszont nem is lehetetlen, hogy társat találj, vannak még két lábbal a földön álló emberek is itt közöttünk.
A szőr nem higiénikus - de csak a női testen. A férfi testen az.
:DDD
A fiúkat azért zavarja, mert a fiúk olyan egyszerűek, mint egy kis kavics :D
3-as, a szőr etikátlan??? Nem erre mondják, kevered a szezont a fazonnal? :):):)
Kérdező, nekem eddig mindegyik barátom azt mondta, a nők csinalnak csak problemat a szortelenitesbol. Kifejezetten sérelmezték, minek gyantazok mar megint, alig van valami szőr, túlzásba viszem..
Ha teged nem zavar, hagyd úgy. Bar notarsaidtol fogsz inkabb leszólásokat kapni emiatt. Én teljesen elhanyagoltnak érezném a kulsomet szőrösen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!