Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért zavar fiúk ha egy lány szőrös és nem akar gyantáztatni epilálni mert az fáj?
Háát!
lábat és hónaljat ajánlot borotválni mért azért úgy szebba nő, de a puncit elnézzük vagy van aki követeli hogy szőrős legyen! a te pinád te döntöd el! amúgy a szőrös pina is szép egy bizonys mértékben!
"Hülyeség ....
Higiénia allat azt értettem mikor egy nő menstuál és vérzik vele ragad stb.... ez az én véleményem undoritó..."
Szappan, melegvíz, betétcsere, tamponcsere :)
"Etikátlan" - mi van??? Mi köze a szőrnek az etikához???
"higiéniai szempontbol sem egy rossz dolog a szörtelenités"
Erről kérdezd csak meg a nőgyógyászodat. Meg fogsz lepődni a véleményén.
"Higiénia allat azt értettem mikor egy nő menstuál és vérzik vele ragad stb."
Erre (is)találták fel a zuhanyt, szappant/tusfürdőt, intimtörlőt, stb. Kérdezd csak meg édesanyádat, hogy az ő fiatal korában borotválták-e a lányok az intim testrészeiket, és volt-e belőle egészségügyi vagy egyéb problémájuk?
Nekem semmi bajom azzal, hogyha valaki szőrtelenít, mert úgy tetszik neki. De higiénés és egyéb indoklásokkal ne gyertek, mert az nem áll meg.
Olyan férfinél lehet ez szerintem is kevésbé elvárás, aki maga is kevesebbet ad erre.
A mai szépen ápolt csajok már férfitől is elvárják a hasonló ápoltságot (min. szőrtelen hónalj, trimmelt fanszőrzet, borotvált zacsi).
Lábon, hónaljban nem szép a szőr nőknél, de nem hőbörgök, ha simogatásra kicsit smirglis a bőr, szóval, ha nem csinálja kétnaponta a lány. Emberek vagyunk, dolgozunk, tanulunk, mosogatunk, bevásárlunk, nem annyi egész nap egy normális nő dolga, hogy egy folytában modellként pucsítson, mint bejonszé vagy kardasian, és aztán twitterelje.
A szőrös puncival semmi bajom, felőlem lehet tök természetes hosszúságú, nyírni sem kell, annak is megvan a szexuális vonzereje. Ott csak a bugyivonalra kell figyelni, meg a belső combokra, mert az nem szép, ha ott is burjánzik egy lánynak.
Egyébként a borotválás tényleg nem higiénikus abból a szempontból, hogy csomó fertőzést sokkal könnyebben összeszedsz a belső nyavalyáktól a hülye szemölcsig, ami aztán az istennek se akar elmúlni, szenvedhetsz vele hónapokig.
39F
Kérdező, nagyon gyenge lehetsz az ágyban, ha te emiatt nem tudsz jó szexet és beleadást nyújtani a másiknak.
Nagyon érdekes, hogy a párom, aki férfi, annyira el tudja vonni a figyelmemet minden alkalommal, s beleadunk mindent, megszűnik körülöttünk a világ, s többször csak reggel veszem észre, hogy teljesen szőrös a farka körül, rég nem epilálta, s számomra így is ő a legjobb pasi az ágyban :).
Kérdező, ha nem tudtad eddig azt, hogy milyen szellemi plusszt kell beleadj egy-egy szeretkezésbe, akkor olvass utána, van egy csomó szakanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!