Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házi nyúlra nem lövünk? 17/ F
Mi a rossz abban ha egy lány osztály társadál járnál ?
Illetve enyhén pigmet hiányos a kezem.. ez a lányoknak nem jönbe mi ? Vagy lányok mi a véleményetek ? az hátrány ha pigment hiányos a kezem ?
Nekem vannak olyan osztálytársaim, akik már 2 éve járnak.. és szerintem még egy jó darabig együtt is maradnak :)
Viszont olyanra is volt példa, hogy az egyik lánynak már hamarabb volt barátja, és csak azért átiratkozott a fiú a mi sulinkba ( az osztályunkba), hogy többet lehessen a lánnyal. Kb 2 hónap múlva szakítottak.. vicces, aztán ki nem állhatták egymást :D
A pigment hiánytól meg nem lesz egy ember "kevesebb", nem befolyásoló tényező :)
Semmi baj nincs sem a pigment hiánnyal sem a pigment túltengéssel. Legalábbis remélem. Mind a kettőm van.
Az osztályomban a fiúk alacsonyak. :/ Ha magasabbak és kedvesek lennének, akkor nem zavarna, hogy osztálytársak vagyunk. 15L
csak az lenne a baj ha hiperpigmentált lennél és akkor sem 100%
amúgy meg egy tanács... minden nyúlra lövünk ami él és mozog higy nekem megbánod ha nem :D
én visszasírom a középsulit ... mai fejjel még a kozgáztanárnőt is levartam volna ..
27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!