Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az ha velem van a parom kevesbe faj a hasam?
Lanyok nalatok os van igy?
most jott meg a menstuaciom es nagyon gorcsoltem..akarmit csinaltam egyszerun annyira fajt h abbakellett h hagyjam..
Atjott a parom..es kb mintha elismult volna..elviselhetobben faj. miert van ez?!
Talán azért mert a párod jelenlétében nyugodtságot érzel, és nem görcsölsz úgy rá, a gondolataid a bajról elterelődnek másra. :)
Nyugodj meg velem is szokott ilyen lenni. Ha a barátom itt van akkor az ilyen piros napokat elég simán átvészelem, pedig én ilyenkor elég feszült, meg hisztis vagyok, de ha a barátom velem van akkor jóformán észre sem veszem :)
Ha nem tud itt lenni de beszélünk telefonon az is megnyugtató számomra és az is szokott segíteni. De régebben amikor nem volt barátom meg semmi, a barátnőm javasolta hogy nézzek egy olyan vicces filmet ami leköt és jókat nevetek rajta és az is segít olykor olykor, de ideig óráig jó csak.
Igaz!:3
de az a baj h hiaba koncentralok masra..probalok nemfigyelni ra mint mas napokon h semmi bajom..de nemmegy..mert ugy megjobban begorcsol es egyszeruen muszaj befejeznem mert osszeesek tole!:/ a gyogyszer se hasznal mindig..pedig sokat kiprobaltammar.
De ugy latszik h a baratom a legjobb gyogyszer.:D :3 vagy nemtudomxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!