Miért fáj kevésbé a hasam, ha fogom. Más is van vele így? Van ennek értelmes magyarázata?
Figyelt kérdés
2014. aug. 3. 22:27
1/6 anonim válasza:
Hát ezen már sokat gondolkodtam én is. :) Nemcsak a hasnál van így, hanem végül is bármivel.
2/6 anonim válasza:
Nem attól fáj kevésbé, mert fogod, hanem az összegörnyedés miatt.
3/6 anonim válasza:
Mert melegìted vele, ami picit oldja a görcsöt.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi. 2- es: nem szoktam összegörnyedni csak fogom. Akkor a melegtől?
2014. aug. 3. 22:55
5/6 anonim válasza:
A vállaid, ès az egész felsőtested előrébb kerül azzal, hogy a kezedet a hasadra teszed. A hasi izmok ezáltal ellazulnak, így csökken a fájdalom.
6/6 anonim válasza:
Nyomásra enyhül a görcsös fájdalom akármelyik izmod is görcsöl, vádligörcsnél is masszírozni kezdi az ember, ösztönösen odanyúlunk és nyomkodjuk. Segít csökkenteni a magát a görcsöt, javítja a vérellátást, rendbe teszi az izmot. Ezért is olyan jó dolog megmasszíroztatni magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!