Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az izom vagy a magasság számít jobban?
Én 190cm 90kg vagyok,nem túlságosan izmos,átlagos testalkatú.Véleményem szerint az arányosan kigyúrt,izmos test milliószor többet nyom nálatok a latban,mint egy semmilyen magas.
De beszéltem itt egy 178cm magas,állítása szerint szuper testű,izmos,kigyúrt férfival(15 éve sportol),aki szerint a magasság számít sokkal jobban és ha 185 körül lenne,nem is sportolna ennyit.
Ez számomra hihetetlen,maximum abban az esetben helytálló,ha a magas fiú legalább annyira izmos,mint egy sokkal alacsonyabb.
Biztosan nincs olyan lány aki ha választani kell a 178 magas izmos,sportos,arányosan kigyúrt és a 190 magas átlagos alkatú,kevésbé izmos között,az utóbbira voksolna.
Pedig van.
Nálam a magasság fontosabb.
Egyik sem, mert az arc.
Egyébként azt nem értem, hogy ezen az oldalon miért mindenki a gyúrással azonosítja a "sportol" szót?
"Menj el sportolni"
Foci, kosár, röpi stb sport, gyúrás az csak testedzés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!