Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj szerelmes lenne beléd és elmondaná de neked csak külsöre jönne be akkor mit tennél?
Figyelt kérdés
Mit mondanál neki?
UI: csak kiváncsiság ^^
2010. jan. 16. 01:03
1/23 anonim válasza:
Azt mondanám neki , hogy menjünk át hozzám DVD-zni . :)
3/23 anonim válasza:
megmondanám neki hogy sajnálom de nem érzek iránta semmit és csak kufircra nem kell mert nem akarom kihasználni
4/23 anonim válasza:
Nos igen, ez is egy megoldás :D
5/23 anonim válasza:
LOl :D én biztos nem mondanám meg neki -.-' de sztem te se
6/23 anonim válasza:
kérdezd meg, hogy benne van -e csak szexkapcsolatban. ha igen, akkor hajrá!
7/23 anonim válasza:
semmit. nem kezdenék vele kapcsolatot, mert "kufirc" ide vagy oda, egyidő után bosszantó lesz, h amúgy totál nem értem meg őt, és nem "szeretem" a lényét
8/23 anonim válasza:
Emiatt én szégyellem magam :
kérdezd meg, hogy benne van -e csak szexkapcsolatban. ha igen, akkor hajrá!
:D lehet hogy rosszul olvastad a kérdést , arról van szó hogy a lány odaáig van érted... nem kell itt semmit se kérdezgetni , ez hülyeség.
9/23 anonim válasza:
Én megmondanám neki h nem érzek iránta semmit sem, és nem akarok kufircból vele lenni, de ha íg is szeretné, és én épp szabad lennék, lehet h belemennék, azért h kapjon egy esélyt.
10/23 anonim válasza:
randiznék bele párszor, h megismerjem, jobban, hátha tetszik a belseje is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!